Simona Pătruleasa a avut liber în bucătărie. Prezentatoarea știrilor de la Kanal D și-a testat limitele în bucătărie, astfel s-a decis să le pregătească matinalilor rețeta ei specială de tiramisu.
Rețeta de tiramisu a Simonei Pătruleasa
Simona Pătruleasa a recunoscut că gătește de fiecare dată când are ocazia, iar printre preparatele pe care le face de obicei se numără pastele, supa cremă și pizza.
”Nu-ți imagina că fac sarmale, nu, în continuare ne bucurăm de ceea ce fac mamele bun și gustos, pentru că este și normal. Eu fac lucruri simple, fac paste cu somon, fac paste cu sos roșu, adică ce mănâncă ai mei.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Simona a dezvăluit despre ea că îi place foarte mult să mănânce, dar mai ales să-și bucure papilele gustative, însă nu exagerează cu mâncarea, preferă să guste din toate, fără să se sature.
Jurnalista a dezvăluit cu pregătește ea tiramisu și care este rețeta la care apelează de fiecare dată când face acest desert.
”Avem pișcoturile, trebuie să pregătim inițial cafeaua, pentru că ea trebuie să se răcească, o putem face la filtru, apoi punem câteva fiole de rom, trebuie să avem și puțină cacao pentru a orna la final, șapte ouă. Trebuie să separăm albușul de gălbenuș, apoi, cu șapte linguri de zahăr, batem albușurile. Nu este nimic complicat, este o rețetă simplă, care se face în 30 de minute, doar că pentru a fi mâncat în forma lui la apogeu trebuie lăsat peste noapte la frigider. Eu pentru a-l face bun de mâncat acum o să scufund mai mult pișcoturile, pentru a fi destul de însiropat”, a