Simona Pătruleasa și-a testat abilitățile în bucătărie. Rețeta specială de tiramisu a jurnalistei. Iată care este ingredientul secret pe care îl folosește pentru a scoate preparatul din anonimat

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 29 mar 2023, 02:55

Simona Pătruleasa și-a testat îndemânarea în bucătărie. Prezentatoarea știrilor Kanal D a pregătit rețeta ei specială de tiramisu la Dimineața cu noi.

Simona Pătruleasa a avut liber în bucătărie. Prezentatoarea știrilor de la Kanal D și-a testat limitele în bucătărie, astfel s-a decis să le pregătească matinalilor rețeta ei specială de tiramisu.

Rețeta de tiramisu a Simonei Pătruleasa

Simona Pătruleasa a recunoscut că gătește de fiecare dată când are ocazia, iar printre preparatele pe care le face de obicei se numără pastele, supa cremă și pizza.

Deși nu prea are timp să gătească, jurnalista Kanal D face sacrificii pentru familia ei și încearcă să le facă pe plac, în limita în care reușește. 

”Nu-ți imagina că fac sarmale, nu, în continuare ne bucurăm de ceea ce fac mamele bun și gustos, pentru că este și normal. Eu fac lucruri simple, fac paste cu somon, fac paste cu sos roșu, adică ce mănâncă ai mei.

Fac pizza, prăjituri mai rar, pentru că vrem să ținem și la siluetă”,
a spus Simona Pătruleasa la Dimineața cu noi.

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub, olimpică la limba română. Cu ce medie a terminat, de fapt, liceul prezentatoarea matinalului Dimineața cu noi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simona a dezvăluit despre ea că îi place foarte mult să mănânce, dar mai ales să-și bucure papilele gustative, însă nu exagerează cu mâncarea, preferă să guste din toate, fără să se sature.

Jurnalista a dezvăluit cu pregătește ea tiramisu și care este rețeta la care apelează de fiecare dată când face acest desert.

”Avem pișcoturile, trebuie să pregătim inițial cafeaua, pentru că ea trebuie să se răcească, o putem face la filtru, apoi punem câteva fiole de rom, trebuie să avem și puțină cacao pentru a orna

la final, șapte ouă. Trebuie să separăm albușul de gălbenuș, apoi, cu șapte linguri de zahăr, batem albușurile. Nu este nimic complicat, este o rețetă simplă, care se face în 30 de minute, doar că pentru a fi mâncat în forma lui la apogeu trebuie lăsat peste noapte la frigider. Eu pentru a-l face bun de mâncat acum o să scufund mai mult pișcoturile, pentru a fi destul de însiropat”, a
spus Simona Pătruleasa despre rețeta de tiramisu.

Citeste si: Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 29 iunie 2022. „Luna nouă în zodia Rac! Eveniment astrologic care aduce energia unor noi începuturi” Iată ce ne rezervă astrele astăzi!