Simona Patruleasa si Gabriel Coveseanu sustin Asociatia Invingem Autismul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:46

Asociatia Invingem Autismul organizeaza astazi, de la ora 19:00, a doua editie a Balului Albastru, cel mai important eveniment de caritate din Romania pentru imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor cu autism.

Prezenti in platoul emisiunii Draga mea prietena, Simona Patruleasa si Gabriel Coveseanu au vorbit despre eveniment.

"Este cel mai important eveniment caritabil din Romania. Este la a doua editie. Are loc in aceasta seara la ora 19 la Hotel Marriot. Acolo se vor intalni companii importante, oameni generosi, oameni cu suflet mare care vor sa fie alaturi de aceasta cauza", a spus Simona Patruleasa.

Prezentatoarea Stirilor Kanal D a adaugat ca la fata locului va fi organizata si o licitatie pentru strangere de fonduri.


"In aceasta seara sunt mai multe persoane, ca si mine, care vor dona un obiect pentru aceasta cauza nobila. Toate lucrurile astea se vor licita. Banii care se vor strange vor merge catre copiii care sunt afectati de autism".

Gabriel Coveseanu a adaugat ca este important ca cei care sufera de autism sa fie integrati in societate.

"Fondurile stranse in aceasta seara vor fi folosite de Asociatia Invingem Autismul pentru integrarea acestor copii bolnavi de autism.
Dincolo de orice, cred ca este important ca acesti copii sa poata sa fie integrati in societate, sa fie acceptati. Acest Bal Albastru, aflat la a doua editie, intreaga sa atraga atentia si sa intinda o mana acestor copii, care au nevoie de noi".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.