Simona Patruleasa si Raluca Moianu, la Gala “10 femei exceptionale”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 06:55

Miercuri, 7 iunie, vedetele Kanal D Simona Patruleasa si Raluca Moianu au inmanat premii unor femei sufletiste si foarte intreprinzatoare care au realizat lucruri remarcabile pentru comunitatea in care traiesc, in cadrul Galei “10 femei exceptionale”, organizate de revista “Click pentru femei”.

Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii “Gaseste-mi familia”, de la Kanal D, a oferit premiul Laviniei Andrei, presedintele Fundatiei Terra Mileniul III, un om care s-a implicat activ in probleme legate de mediu, a desfasurat cu succes peste 100 de proiecte axate pe energie, transport, politici publice si educatie. Peste 50 de scoli din tara

s-au implicat in proiectele fundatiei conduse de Lavinia Andrei.

“Sunt prea putine cuvintele de lauda pentru aceasta femeie extraordinara care a luat atitudine si a pus lucrurile in miscare.
Daca tot mai multi oameni ar avea, pe sfert macar, bunele intentii, curajul si determinarea Laviniei Andrei, lumea ar fi mult mai curata”, a spus Raluca Moianu.

Simona Patruleasa, vedeta stirilor Kanal D de weekend, a fost impresionanta pana la lacrimi de povestea Amaliei Kuglis, o tanara plina de optimism care aduce speranta in inimile copiilor bolnavi de cancer, mergand prin spitalele de onco-pediatrie si aplicand micilor pacienti terapia prin joc.
In urma acesteia, copiii ajung sa priveasca fara teama instrumentele medicale.

“Sunt impresionanta de puterea Amaliei, care lucreaza zilnic cu acesti copii aflati in situatii disperate. Sa-ti pastrezi zambetul si optimismul in fata acestor micuti si sa le insufli pofta de viata este o misiune pentru unii imposibila; nu insa si pentru Amalia”, a spus Simona Patruleasa.
Amalia Kuglis, castigatoarea Premiului cel Mare al Galei “10 femei exceptionale” este psiholog in cadrul Asociatiei Little People, a fost coordonatorul proiectului “Nu mi-e frica”, s-a implicat intr-o serie de campanii initiate de membrii Clubului Temerarii, cea mai mare comunitate de
adolescenti supravietuitori de cancer din Europa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.