Simona Patruleasa: "Un apel la 116 111 poate reprezenta salvarea copiilor dintr-o situatie disperata". VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:03

Incepand din 1 noiembrie si pana la sfarsitul anului, 11 vedete ale postului de televiziune Kanal D vor fi ambasadorii copiilor care au nevoie de ajutor si vor transmite publicului, prin vocea lor, nevoile celor mici, condusi de mesajul comun „Un apel pierdut, o copilarie pierduta”.

Simona Patruleasa va transmite milioanelor de romani care o indragesc rugamintea de a se alatura demersului lor pentru ca impreuna sa poata sprijini serviciul oferit de Asociatia Telefonul Copilului si astfel notiunea de „apel pierdut” sa nu ramana valabila si atunci cand vorbim despre telefonul copilului.

“Rolul campaniei <Un apel pierdut, o copilarie pierduta> este acela de a-i face pe oameni sa constientizeze cat de important este ca acest telefon al copilului, 116  111, sa functioneze cat mai mult timp. 
Atunci cand un copil apeleaza acest numar de telefon, e necesar ca la celalalt capat al firului sa-i raspunda o persoana calificata, un asistent social sau un psiholog, care poate sa-l ajute, sa-l indrume. De cele mai multe ori copiii apeleaza pentru ca nu au cu cine vorbi acasa… Sunt si foarte multe cazuri in care cei mici sunt victime ale abuzului fizic, iar un apel la 116 111 poate reprezenta salvarea lor intr-o situatie disperata. 
Orice persoana care vrea sa semnaleze un caz de neglijenta sau de abuz asupra copiilor poate suna, de asemenea, la 116 111, si sa devina  astfel unui copil aflat in dificultate. Abandonul copiilor, violenta indreptata asupra lor sunt situatii pe care le putem preveni. Sta in puterea noastra sa schimbam in bine viata copiilor nostri!"
, a spus prezentatoare Stirilor Kanal D din weekend.

"Fiti alaturi de
Kanal
D
si de Asociatia Telefonul Copilului astfel incat copiii sa nu se mai simta abandonati in Romania!”, a mai adaugat Simona Patruleasa.Un apel pierdut, o copilarie pierduta> este acela de a-i face pe oameni sa constientizeze cat de important este ca acest telefon al copilului, 116  111, sa functioneze cat mai mult timp.  Atunci cand un copil apeleaza acest numar de telefon, e necesar ca la celalalt capat al firului sa-i raspunda o persoana calificata, un asistent social sau un psiholog, care poate sa-l ajute, sa-l indrume.
De cele mai multe ori copiii apeleaza pentru ca nu au cu cine vorbi acasa… Sunt si foarte multe cazuri in care cei mici sunt victime ale abuzului fizic, iar un apel la 116 111 poate reprezenta salvarea lor intr-o situatie disperata.  Orice persoana care vrea sa semnaleze un caz de neglijenta sau de abuz asupra copiilor poate suna, de asemenea, la 116 111, si sa devina  astfel unui copil aflat in dificultate.
Abandonul copiilor, violenta indreptata asupra lor sunt situatii pe care le putem preveni. Sta in puterea noastra sa schimbam in bine viata copiilor nostri!", a spus prezentatoare Stirilor Kanal D din weekend.

"Fiti alaturi de
Kanal D si de Asociatia Telefonul Copilului astfel incat copiii sa nu se mai simta abandonati in Romania!”, a mai adaugat Simona Patruleasa.>este acela de a-i face pe oameni sa constientizeze cat de important este ca acest telefon al copilului, 116  111, sa functioneze cat mai mult timp. 
Atunci cand un copil apeleaza acest numar de telefon, e necesar ca la celalalt capat al firului sa-i raspunda o persoana calificata, un asistent social sau un psiholog, care poate sa-l ajute, sa-l indrume. De cele mai multe ori copiii apeleaza pentru ca nu au cu cine vorbi acasa… Sunt si foarte multe cazuri in care cei mici sunt victime ale abuzului fizic, iar un apel la 116 111 poate reprezenta salvarea lor intr-o situatie disperata.  Orice persoana care vrea sa semnaleze un caz de neglijenta sau de abuz asupra copiilor poate suna, de asemenea, la 116 111, si sa devina  astfel unui copil aflat in dificultate. Abandonul copiilor, violenta indreptata asupra lor sunt situatii pe care le putem preveni. Sta in puterea noastra sa schimbam in bine viata copiilor nostri!", a spus prezentatoare Stirilor Kanal D din weekend.

"Fiti alaturi de
Kanal D si de Asociatia Telefonul Copilului astfel incat copiii sa nu se mai simta abandonati in Romania!”, a mai adaugat Simona Patruleasa.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.