Simona, placut surprinsa ca a fost invitata de Culita Sterp, in camera rosie! Iancu patrunde inopinat! O vrea pe Simona pentru el? Iata ce au discutat cei trei!

Autor: D.I.

Simona s-a indragostit lulea de Culita Sterp si isi doreste sa il cunoasca mai bine.

Simona a recunoscut ca s-a indragostit nebuneste de Culita Sterp. Pe de alta parte, concurenta nu ii este indiferentă artistului. Acesta a spus că pentru Simona ar putea să rămână în casa Puterea Dragostei ca si concurent, pentru a ajunge sa o cunoasca mai bine.

"Pe bune ca as vrea, că imi place mult, dar nu pot pentru că în fiecare weekend trebuie să fiu plecat la treabă.

Numai dacă fac navtea... Cum fac?", a spus Culita.

Citeste si: Ce masina de lux are Culita Sterp, de la "Puterea dragostei"! Iata cu ce bolid se plimba cantaretul, acasa, in Hateg!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"O să mă gândesc bine la asta, că Simona m-a cam pus pe gânduri. Nici eu nu mai glumesc. Simona, vezi, de mă faci să rămân aici și nu faci cuplu cu mine și nu ești serioasă și faci prostii... Eu îs nebun!", a adaugat Culita Sterp.

Citeste si: Mary, dezvaluiri socante despre Simina si baiatul misterios din Timisoara! "Vorbea cu un baiat din Timisoara, cu o situatie financiara foarte buna!" Iata cum a reactionat Alex Zanoaga la cele aflate despre iubita sa!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.