Simona Sensual, inspaimantata de un armasar! Vedeta a trecut printr-o noua aventura! Iata cum si-a ales cel mai frumos armasar

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 02:40

Desi este o impatimita a sporturilor extreme, Simona Sensual a trecut prin momente dificile atunci cand a trebuit sa isi aleaga un armasar veritabil.

Echipa "Teo Show", i-a pregatit Simonei cel mai dificil test in cadrul unui club de echitatie. Vedeta a avut mana libera sa isi aleaga cel mai frumos armasar pe care sa il calareasca.

Desi era foarte nerabdatoare sa urce pe cal, Simona a intrat in panica in momentul in care a vazut ca armasarul este nervos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Calaresc

de mica! Am inceput cu ponei! Hai sa gasim caii frumosi! Hai se ne imprietenim intai! E cuminte, nu? Vad ca nu prea te asculta, pare cam nervos!", a spus Simona. Iata cum a reusit Simona sa il imblanzeasca pe "Pentagon" si cum a demonstrat tuturor ca adora echitatia:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.