Simona Senzual, marturisiri picante la “Teo Show”! Iata cum a raspuns provocarilor lansate de prezentatori

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:04

Invitata in platou, Simona a fost supusa de prezenatori unor intrebari incomode. Aceasta a facut mai multe destainuiri despre inceputurile sale in showbiz si a rememorat cateva momente inedite care i-au adus rapid notorietate.

Intrebarile picante adresate de Bursucu au pus-o in incurcatura pe Simona, care de multe ori a incercat sa ocoleasca subiectele. Intrebata daca a fost surprinsa in ipostaze intime in public, aceasta s-a aparat spunand ca pozele aparute in presa au fost trucate.

“Era un sarut nevinovat si il tineam in brate, dar nu se intampla nimic din ce s-a scris!”, a zis vedeta.

Bursucu si-a continuat sirul intrebarilor indiscrete si i-a cerut sa marturiseasca daca a inselat vreodata.

Simona a raspuns negativ, insa a adaugat ca nu ii place ideea casatoriei, ci prefera sa fie independenta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Nu am fost maritata.

Imi place statutul de logodita!”,
a subliniat Simona.

Intrebata daca a avut relatii cu barbati casatoriti, Simona a incercat sa ocoleasca raspunsul concret insa sub presiunea prezentatorilor, aceasta a dat un raspuns socant. Iata ce a marturisit vedeta si cum s-a descurcat la celelalte intrebari picante:

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.