Simona Senzual vrea sa stearga cu buretele tot trecutul! Scandalurile i-au lasat semne adanci in suflet, insa a gasit o metoda neconventionala de a scapa de ele

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:30

A trait aproape 10 ani cu Nicu Maharu, a suferit mult, dar vrea sa stearga totul cu buretele.

Are acum o relatie frumoasa, iubeste si se gandeste sa devina cat de curand mamica. In ceea ce priveste aspectul ei, Bruneta vrea sa arate ca in tinerete, atunci cand suferintele nu i se citeau pe chip. Simona a gasit si specialistii de care avea nevoie…

Se spune ca "Fetele bune ajung in Rai, iar fetele rele ajung unde vor ele", iar Simona s-a decis! Gata cu fata buna, blonduta si naiva! De acum taxeaza orice greseala a partenerului de viata!

Iar ea stie ce vrea in sfarsit de la viata! Un chip expresiv, tanar, proaspat

care sa atraga ca un magnet privirile domnilor ca un magnet.##VIDEO153997##

Este o metoda neconventionala, adoptata de multi ani de vedetele de la Holywood! Dupa numai doua sedinte de terapie, se spune ca tenul intinereste prin injectarea propriului sange in zonele cu probleme. Simona a suferit cateva intepaturi, dar, spune ea, este multumitor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.