Simona Trasca, de NERECUNOSCUT. Moartea fratelui ei a afectat-o profund!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

A venit sa-i spuna „La multi ani!” prietenei sale Andreea Tonciu, dar nu s-a ridicat de pe scaun. Simona Trasca trece prin momente cumplite. Nu se mai poate opri din plans!

Simona Trasca e de nerecunoscut! Petrecareata de altadata s-a transformat intr-o femeie indurerata. Simona trece printr-o depresie crunta si marturiseste, cu lacrimi in ochi, ca nu crede ca isi va reveni vreodata:

Nu doresc nici la cei mai mari dusmani ai mei asa ceva! Sa-i Fereasca Dumnezeu pe toti! ”. De doua saptamani, de cand fratele ei a murit, Simona se gandeste la el, neincetat.

Starea de spirit in care se afla Simona a dus-o la experiente stranii.

Spune ca e convinsa ca fratele ei incearca sa-i transmita ceva. Si Simona nu e singura din familie care a avut aceasta senzatie: „ Fratele meu, Antonio, a simtit ca l-a atins pe gat si a simtit ca o energie in tot corpul ”. Ca sa isi mai aline suferinta, Simona a cautat alinare la mormantul unui duhovnic celebru.


O singura alinare are Simona, interviul luat de reporterii Kanal D fratelui sau Vali: „ Mama mea a zis ca va multumeste foarte mult, sunteti singura televiziune care i-ati luat vreun interviu vreodata ”. Vali s-a stins in penitenciarul Rahova, dupa o lunga suferinta. SIDA l-a doborat la numai 25 de ani.

##VIDEO112153##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.