Simona Trasca, din nou incercata de necazuri! Blondina a fost parasita de fiul ei de 19 ani! "El s-a schimbat foarte mult dupa ce tatal lui a murit. Nu reusesc sa ma mai inteleg cu el!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2017, 09:54

Simona Trasca trece printr-o noua drama. Dupa ce a fost greu incercata de viata in repetate randuri a inceput anul 2017 cu lacrimi.

Baiatul ei, in varsta de 19 ani, a luat decizia sa plece de acasa. Fady si-a anuntat mama la inceputul anului ca isi doreste sa plece din tara si sa lucreze in strainatate.

A incercat la un moment dat sa lucreze, dar a avut parte de experiente neplacute. Mi-a spus ca nu vrea sa munceasca aici pe un salariu atat de mic si sa se comporte lumea urat cu el.
El mi-a spus ca vrea sa isi deschida in timp o afacere, ca nu isi doreste sa lucreze pentru nimeni. Acum ar fi trebuit sa dea Bacul, si-a intrerupt si scoala", a povestit Simona Trasca la WOWbiz.
Simona Trasca a mai marturisit ca baiatul ei s-a schimbat complet dupa moartea tatalui sau, diplomatul libanez cu care blondina a avut o relatie in trecut.
"El a fost foarte depresiv de cand i-a murit tatal.
Un an a renuntat la scoala, nu am spus nimanui asta. Ma doare foarte tare de cand a plecat. In ianuarie a plecat, imi raspunde mai rar, a reusit sa isi gaseasca de munca, insa e foarte greu si pentru el.
El a fost la un liceu privat, nu a fost la un liceu de stat pentru ca nu reusea sa se integreze", a mai spus ea.
De cand a plecat peste mari si tari, Fady a inceput sa vorbeasca tot mai rar cu mama lui.

El niciodata nu mi-a spus "Vreau aia, vreau aia". Mereu a tinut cont de faptul ca l-am crescut singura si mi-a spus mereu ca atunci cand va creste isi doreste sa aiba el grija de mine. Noi am fost cei mai buni prieteni, dar a simtit lipsa tatalui. Si acum mi-a spus ca ii pare rau ca nu mai este tata, pentru ca ar fi avut cu cine sa se sfatuiasca.
De cand a murit tatal lui s-a schimbat enorm. In primul an cel putin nici nu m-am inteles cu el. Inca de cand era mai mic imi spunea: "Mami, poti sa pozezi si goala daca asta te face fericita, pentru ca eu stiu cum esti tu de fapt acasa cu mine".", a mai spus ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
















 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.