Simona Traşcă s-a îndrăgostit de un bărbat cu 20 de ani mai tânăr. Cine este şi cu ce se ocupă cel care i-a furat inima blondinei

Autor: Diana Bostan

Simona Trașcă s-a îndrăgostit de un tânăr de 24 de ani.

Sursa: Facebook: Simona Trașcă

Simona Trașcă, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit recent o poveste inedită de dragoste care a atras atenția în spațiul public.

Simona Trașcă s-a îndrăgostit de un tânăr de doar 24 de ani, vânzător într-un magazin, după ce l-a întâlnit întâmplător în timp ce făcea cumpărături.  

Citește și: "Mă bătea cu pumnii, cu picioarele" Simona Trașcă, dezvăluiri dureroase despre momentul în care a vrut să-și ia viața

Vedeta i-a furat inima unui tânăr în vârstă de 24 de ani

Subiectul a fost dezbătut cu umor și sinceritate în emisiunea „Follow Us”, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, unde Simona a povestit întreaga întâmplare. Vedeta, în vârstă de 44 de ani, s-a îndrăgostit de un tânăr de 24 de ani, vânzător într-un magazin, pe care l-a întâlnit întâmplător în timp ce făcea cumpărături.

Ilinca Vandici a povestit cu umor cum Simona, impresionată de frumusețea tânărului, a fost copleșită de emoții, dar, fiind rușinoasă și introvertită, nu a avut curajul să-i ceară numărul de telefon.

Citește și: EXCLUSIV| Ce pretenții materiale are, de fapt, Anamaria Prodan în urma divorțului. Martorul lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit ce s-a întâmplat la ultima înfățișare: „A mințit”

În schimb, fermecătoarea blondină a apelat la o metodă inedită. Aceasta a făcut anunțul public în care îi cerea tânărului să o contacteze.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Ilinca Vandici: Deci practic Simona s-a dus să cumpere ceva de la magazin și a văzut un tânăr. Inima i-a tresărit și a zis: ”Doamne, ce frumusețe”. Doar că, fată fină, introvertită, rușinoasă nu a putut să se ducă să ceară numărul de telefon. După care în spațiul public a început să facă anunțuri: ”Tu, tânărul acela, de la magazinul acela. Tu să mă cauți pe mine, că mie mi-a fost rușine să cer numărul tău de telefon”.

Ce s-a întâmplat între Simona Trașcă și tânărul în vârstă de 24 de ani

După ce și-a dat seama că el este tânărul căutat de Simona Trașcă, acesta s-a conformat, iar cei doi au început să converseze și au planificat o întâlnire în parc, însă Simona a anulat totul în ultima clipă.

Totuși, înainte ca relația să progreseze, tânărul i-a mărturisit Simonei că are doar 24 de ani, ceea ce a pus-o pe vedeta, în vârstă de 44 de ani, pe gânduri.

Citește și: EXCLUSIV| Cine este și cu ce se ocupă noul iubit al Oanei Radu: „Îl știți, l-ați și cunoscut”. Vedeta și partenerul ei s-au mutat deja împreună

Simona Trașcă a realizat că o relație cu un bărbat atât de tânăr ar putea să îi dea viața peste cap și a decis să pună capăt acestei idile, explicându-i tânărului că,

deși îl consideră ”drăgălaș”, diferența de vârstă este un obstacol prea mare.

Ilinca Vandici: S-au conversat și el i-a zis ”Stai așa, că eu la 24 de ani ai mei”. Cât?? Fiul Simonei Trașcă are 25 de ani. Și atunci ea a zis: ”Știi ce, dragul meu. Tu ești un drăgalaș, iar eu îți pot da viața peste cap și nu vreau”. Și atunci a zis ”stop”, era și normal, femeia nu știa ce vârstă are.