Simpatica bătrânică Azize din serialul Mă numesc Zuleyha este o bunică iubitoare și blândă și în viața reală! Iată cum a fost surprinsă celebra Serpil Tamur alături de nepoțica ei, la serbarea de final de an școlar!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iul 2022, 17:13

Serpil Tamur, o actriță emblematica a Turciei

Sursa: Instagram Serpil Tamur

Îndrăgita actriță Serpil Tamur este o bunica tare mândră de nepoțica ei, pe care o adoră și alaturi de care petrece timp atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Serpil Tamur, celebra actriță care a interpretat rolul bunicii Azize în serialul "Mă numesc Zuleyha", reprezintă o personalitate emblematică a cinematografiei din Turcia, datorită experienței sale uluitoare în domeniul actoriei, dar și a unui palmares deosebit.
În cele cinci decenii de carieră strălucită, Serpil Tamur a jucat în multe piese de teatru memorabile, în seriale de televiziune impresionante, dar și în filme de excepție, care i-au adus un succes răsunător și au propulsat-o de-a lungul timpului printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Simpatica bătrânică Azize din serialul Mă numesc Zuleyha este o bunică iubitoare și blândă și în viața reală

Deși a ajuns la venerabila vârstă de 78 de ani, Serpil Tamur nu are de gând să renunțe la activitatea ei profesională, dimpotrivă își dorește să mai încânte publicul și cu alte roluri pe viitor. Cel mai recent rol jucat de celebra actrița a fost cel din serialul Mă numesc Zuleyha, care în ciuda faptului că a solicitat-o foarte mult din toate punctele de vedere, Serpil Tamur a reușit să facă față cu brio până

la finalul filmărilor.

În momentul în care a început să filmeze avea 74 de ani, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe faimoasa actrița să renunțe la acest proiect pe care l-a considerat unul de suflet. Serpil a legat cele mai frumoase prietenii cu mai tinerii ei colegi de platou, pe care i-a considerat copii ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de profesie, Serpil Tamur este și o femeie și o mama fericită și împlinită pentru frumoasă ei familie, pe care o adoră și care îi da puterea și motivația de a merge mereu mai departe cu optimism.

Citeste si: Simpatica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", mama si bunica deopotriva, in viata reala! Iata cum arata fiica sa si cum isi petrece timpul liber celebra Serpil Tamur cu nepoata sa!

Îndrăgita actrița ține și pasul cu modernitatea și este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde le împărtășește fanilor ei momente inedite petrecute alături de familia ei. De curând Serpil Tamur a publicat pe contul ei de Intagram un scur filmuleț în care a fost surprinsă alături de nepoțica ei, chiar la serbarea de final de an școlar și părea tare mândră de reușitele fetiței.

Citeste si: Bunica Azize, mesaj impresionant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis celebra actriță Serpil Tamur!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.