Simpatica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", mama si bunica deopotriva, in viata reala! Iata cum arata fiica sa si cum isi petrece timpul liber celebra Serpil Tamur cu nepoata sa!

Author: D.I.
Actualizat: 12 iun 2020, 18:02
Foto(11)

Serpil Tamur (bunica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha") este una dintre cele mai talentate actrite din generatia de aur.

Serpil Tamur s-a născut in 1944, pe insula greaceasca Rodos. Pe cand avea doar cativa ani, a plecat impreuna cu parintii sai in Turcia, revenind astfel in tara lor natala. Desi s-a nascut in Grecia, Serpil Tamur nu si-a dorit niciodata sa se intoarca acolo, ci a preferat sa ramana in sanul familiei sale. Inca din copilarie, parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc si peste ani, au indrumat-o sa urmeze acest domeniu.

Serpil Tamur a absolvit Conservatorul de Stat din Ankara, sectia Teatru si Film, în 1963 și a devenit actrita cu drepturi depline la Teatrul de Stat din Ankara.

In cativa ani Serpil Tamur a devenit extrem de indragita de public. A jucat in peste patruzeci de piese de teatru si a regiat 3 piese.
Printre cele mai celebre si reusite roluri ale sale se numara urmatoarele:

2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Haminne) (TV Dizisi)
2008 – Hayat Güzeldir (Lamia) (TV Dizisi)
2007 – Zeliha’nın Gözleri (Cennet Ana) (TV Dizisi)
2007 – Kurtlar Vadisi Terör (Nazife Candan) (Sinema Filmi)
2007 – 2015 – Kurtlar Vadisi Pusu (Nazife Candan) (TV Dizisi)
2006 – Bebeğim (Nazmiye) (TV Dizisi)
2006 – Amerikalılar Karadeniz’de 2 (Döne Nine) (Sinema Filmi)
2006 – Akümülatörlü Radyo (Nigar) (TV Dizisi)
2005 – Nehir (Sultan) (TV Dizisi)
2005 – Bir Salkım Üzüm (Gülten) (Tv Filmi)
2003 – 2005 Krtlar Vadisi (Nazife Candan) (TV Dizisi)
2002

– Unutma Beni (Meryem) (TV Dizisi)
2000 – Mert Ali 1 (TV Filmi)
1999 – Ah Bir Zengin Olsam (Şükran) (TV Dizis)
1995 – Bizim Aile (Hadiye) (TV Dizisi)
1993 – Tanrı Misafiri (Elif’in Teyzesi) (TV Dizisi)
1993 – Süper Baba (Sabire) (TV Dizisi)
1990 – Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni (Betül) (Sinema Filmi)
1989 – Samanyolu (Zülal’in Teyzesi) (TV Dizisi)

Citeste si: Bunica Haminne, in pericol de moarte! Familia Yaman trece prin momente de cumpana! Afla ce se va intampla cu batrana, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata celebrului Murat Unalmis (Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha")! Iata cine ii este aproape neconditionat!

Desi s-a dedicat trup si suflet carierei sale si a savurat fiecare mare succes din viata sa profesionala, Serpil Tamur nu si-a neglijat niciodata familia, ci dimpotriva a adorat-o. Aceasta are o fiica superba, care ii seamana foarte bine si o nepotica adorabila, alaturi de care petrece foarte mult timp, atunci cand nu se afla pe platourile de filmare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Indragita actrita Serpil Tamur a acceptat cu drag sa interpreteze rolul "Haminne", in cadrul serialului "Ma numesc Zuleyha", in ciuda varstei sale destul de inaintate. Aceasta s-a bucurat enorm sa le poata impartasi din experienta sa profesionala mai tinerilor sai colegi de breasla, de care s-a atasat foarte mult, ajungand sa ii considere copiii sai.

Anul trecut, Serpil a fost placut surprinsa de colegii sai, care i-au pregatit o surpriza cu ocazia zilei sale de nastere, sarbatorind-o chiar pe platourile de filmare, iar ulterior aceasta i-a invitat in oras pentru a continua petrecerea.

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.