Simptome coronavirus, povestite de o persoana infectata: "M-am trezit si imi ardeau ochii"

Author: B.M.
Simptome coronavirus, povestite de o persoana infectata

Ce simptome are o persoana infectata cu coronavirus: marturiile celor afectati sunt ingrozitoare.

Numarul cazurilor de coronavirus creste de la zi la zi in intreaga lume. Potrivit ultimelor date, pana in prezent, aproape 340.000 de persoane au fost infectate in total, iar alte 14.700 au murit.

Simptomele generale ale bolii includ de regula tuse, insotita de febra si dificultati de respiratie. Marturiile celor infectati descriu insa stari mult mai dureroase.

Iata ce povesteste o persoana infectata cu coronavirus.

Citeste si: Coronavirus Romania: cum arata formularul care trebuie completat pentru a putea iesi din casa

Citeste si: OMS anunta ca nu este suficient sa fie blocata populatia. Coronavirus poate sa reapara cand se ridica restrictiile

Citeste si: Cât durează să te vindeci de coronavirus?

Citeste si: Cât durează să te vindeci de coronavirus?

Simptome coronavirus: ce simte o persoana infectata cu coronavirus

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alessandro Favalli, unul dintre fotbalistii italieni infectati cu coronavirus, a povestit prin ce a trecut in ultimele doua saptamani. El a marturisit ca febra pe care a avut-o nu a depasit 38 de grade si a fost insotita de dureri de cap puternice si senzatii ciudate.

"M-am trezit pe 2 martie si ma simteam inconfortabil. Aveam febra, dureri de cap si ochii imi ardeau. Avusesem deja simptome in timpul noptii, când tremurasem de frig.

"Am devenit suspicios. În ianuarie avusesem gripa. I-am sunat pe cei din familie si aveau simptome asemanatoare cu ale mele. Cinasem cu totii impreuna cu câteva zile in urma. Am stiut ca avem coronavirus", a explicat sportivul, potrivit digisport.ro.

Alessandro Favalli spune ca si izolarea de doua saptamani a fost una extrem de dificila, mai ales mental. Fotbalistul marturiseste ca a stat inchis intr-o camera. In tot acest timp nu si-a vazut deloc sotia, desi cei doi locuiesc in aceeasi casa; aceasta ii lasa mancarea la usa.

Citeste si: Raed Arafat vine cu o declarație de impact în miezul noții: „Să nu credem....”

Coronavirus Italia: numarul mortilor a depasit 5.000

In prezent Italia este cea mai afectata tara de coronavirus pe teritoriul Europei. Cel mai recent bilant indica aproape 60.000 de infectari si 5.476 de decese.

Intreaga tara este in carantina totala, astfel peste 60 de milioane de persoane sunt izolate in casa iar libertatea de miscare este restransa. Toate activitatile comerciale au fost suspendate si au ramas deschise doar magazinele alimentare si farmaciile.