”Simt că am închis un capitol” Lidia Buble, confesiuni emoționante despre schimbările din viața ei și primul copil

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 dec 2022, 09:25

”Simt că am închis un capitol” Lidia Buble, confesiuni despre schimbările din viața ei și primul copil

Sursa: Captură KANAL D

Lidia Buble a decis să facă o schimbare radicală în viața ei, de la look până la personalitate. Artista a vorbit despre motivul care a determinat-o să ia această hotâre în direct, la Teo Show.

Lidia Buble a dispărut de pe rețelele de socializare timp de două săpămâni, perioadă în care artista a avut nevoie să se deconecteze de la cotidian pentru a se regăsi. Artista și-a reluat activitatea, însă mai multe schimbări s-au produs în viața ei, atât la interior, cât și la exterior. Lidia a povestit în cadrul emisiunii Teo Show despre schimbările de care avea nevoi, dar și despre capitolul din viața ei pe care l-a închis.

Lidia Buble, confesiuni emoționante: ”Mă regăsesc în această piesă”

După o perioadă destul de lungă în care a dispărut din mediul online, Lidia a revenit în atenția publică, însă mai schimbată ca niciodată și cu o piesă nouă, care a ajuns imediat la inimile ascultătorilor. Confesiunile emoționante ale Lidei despre perioada prin care a trecut. A suferit artista din dragoste?

”Piesa asta este din suflet și cântată cu tot sufletul. Cred că pauza asta mi-a dat și curaj ca să lansez această piesă, pentru că, na, mă simt cumva dezbărcată în fața publicului și am primit extraordinar de multe mesaje, cred că până acum pentru nicio piesă nu am primit atât de multe mesaje, povești de viață, femei care au simțit nevoia să mi se destăinuie, povești din care am avut de învățat și mă bucur că inspir atât de multe femei...Bineînțeles

că mă regăsesc în această piesă, cum de altfel, mă regăsesc în toate piesele mele... La un moment dat, în viață, toți am trecut prin acel moment...Este adevărul adevărat”, a spus Lidia Buble despre noua ei piesă.

Citeste si: Prima reacție a Lidiei Buble după mesajele de condoleanțe apărute pe paginele sale de socializare. Artista a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nu mă mai regăseam”

Lidia a dezvăluit, cu emoție în suflet, că a făcut această schimbare în viața ei pentru că nu se mai regăsea.

”Am simțit odată și cu schimbarea asta a mea de look, adică am luat decizia tot în timpul acestei pauze. Simțeam că trebuie să fac o schimbare, aveam zile în care stăteam și mă uitam în oglindă, eu vorbesc de foarte multe ori cu mine în oglindă și îmi spun ”tu ești cea mai bună, cea mai frumoasă, tu poți, doar trebuie să-ți

dorești și să lupți pentru ceea ce vrei”. Da, mă uitam în oglindă și parcă vedeam o altă Lidia, o Lidia speriată, în care nu mă mai regăseam și am zis ”Ok, trebuie să schimb ceva!”. Mi-a luat cam un an de zile să fac această schimbare, recunosc, m-am tot gândit și am făcut-o din mai multe motive, dar cel mai mare este acesta, nu mă mai regăseam în vechea Lidia”, a
mai spus Lidia.

Citeste si: Lidia Buble, adevăratul motiv pentru care a dispărut de pe rețelele de socializare: ”Nu mă mai regăseam” Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

Lidia Buble: ”Îmi doresc foarte mult un copil”

Artista a vorbit la Teo Show și despre faptul că își dorește foarte mult un copil și a ajuns la vârsta la care este pregătită să facă acest pas important.

”Mă văd, mă văd. Știți că eu iubesc copiii și îmi doresc foarte mult, mai ales un băiețel...Mă gândesc deja.”, a mai spus Lidia Buble.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.