”Simt că relația asta duce în ceva toxic” Fostul soț al Nonei a intervenit în relația ei cu Patrick. Acesta este motivul pentru care tânărul vrea să pună punct relației: ”Eu am decis să fac chestia”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 feb 2023, 19:06

Momentul adevărului, Nona îi dezvăluie lui Patrick că își dorește o relație frumoasă, nu una toxică. Patrick recunoaște că nu-i poate oferi asta.

Patrick și Nona se află într-o situație fără precedent, tânărul a dezvăluit că nu are încredere în ea și încă i se pare că nu este reală.

”Am dubii în privința ta. (nr. Ce fel de dubii?) Că nu ești reală. (nr. Încă? De ce?) În primul rând, pentru că a fost situația cu Ionuț, care a fost, și, în al doilea rând, pentru site-urile astea de socializare care sunt efectiv, fără nicio supărare ți-o dau, sunt bubuite cu noi”, a

dezvăluit Patrick.

Soțul Nonei i-a scris lui Patrick

Nona insistă ca Patrick să-i dezvăluie ce are pe suflet, aceasta și-a dat seama că îi ascunde ceva, în final, acesta a recunoscut că fostul ei soți i-a trimis mesaje și i-a spus niște lucruri, însă pentru el nu cântăresc nimic în relația cu ea.

Citește și: EXCLUSIV! Anca aruncă bomba după despărțirea de Flavius:“Este cu o femeie în vârstă” Fosta concurentă de la ”Casa Iubirii” a spus adevărul despre relația lor: ”Avea deja pe altcineva”

”Bărbatul cu care ai fost mi-a scris. Mi-a spus niște chestii...”, a sus Patrick.

Nona i-a spus lui Patrick că vrea să vadă ce mesaje i-a trimis fostul ei soț, însă acesta a mărturisit că le-a șters.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Patrick recunoaște că Nona este singura care avea de suferit din relația asta, motiv pentru care este mai bine să pună stop.

”Eu am decis să fac chestia asta pentru că, repet, ea era singura care avea de suferit din toată relația asta. Acum că plânge pe bune sau nu plânge pe bune, când un om plânge e aiurea”, a

mai spus Patrick. 

Citește și: Nona și Patrick, tot mai aproape de despărțire! „Mi-e frică de ziua în care o să fie butonul ăla de indiferență!” Aflați ce decizie neașteptată vor lua cei doi tineri, vineri, 17 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

”Mă uit la tine și la ea, v-ați declarat cuplu după două zile, dar nu știu care e cuplul, voi doar cu numele ați fost, în rest vă certați în fiecare zi”, i-a spus Radu lui Patrick.

Concurenții sunt de părere că Nona și Patrick s-au declarat un cuplu mult prea repede și în tot acest timp doar s-au certat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.