Simtea junghiuri puternice in inima asa ca a mers la spital. Cand au vazut  ce avea in inima, si-au facut cruce: "Trebuia sa fii mort!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:39

Barbatul este acum in siguranta, dupa o operatie de sapte ore.

Horacio Rodriguez are 42 de ani si se recupereaza acum dupa o operatie de urgenta, pe cord. In urma cu un an, el a inghitit, din greseala, o scobitoare care a ajuns pana in interiorul inimii.

El a fost diagnosticat gresit, cu pneumonie. Apoi, cand s-a intors la doctor, pentru ca slabise, tusea cu sange si il durea pieptul, i-au spus ca are in infectie in zona inimii si i-au dat antibiotice.



Ulterior, doctorii au banuit ca are un cateter in interiorul inimii, asa ca l-au pregatit pentru operatie. I-au golit inima de sange si apoi au vazut limpede ca era de fapt o scobitoare de lemn.

Cand s-a trezit si a aflat ce se afla in el, Horacio a inceput sa randa si a recunoscut ca a mancat multe aperitive la finalul anului trecut, au povestit doctorii argentinieni care l-au operat.
Scobitoarea din inima lui Horacio

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.