Sinan din serialul Infidelul, accident teribil pe o arteră aglomerată din Istanbul! „Nu m-am putut opri” Iată ce a pățit celebrul actor Cemal Hünal și cum se simte în prezent!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2022, 21:18
video Foto(5)

Cemal Hünal a fost implicat într-un accident teribil în Istanbul! Mașina celebrului actor s-a ciocnit cu o motocicleta in trafic.

Cemal Hünal are 46 de ani și se numără printre cei mai talentați actori ai generației sale. Cu o carieră de peste două decenii, Cemal a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte dovedite în multe producții de excepție care i-au adus mari succese și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori. Publicul din România l-a cunoscut pe renumitul actor încă din anul 2009 când a jucat în serialul ASI, iar apoi a revenit la Kanal D în serialul Furtună pe Bosfor, în anul 2014, în rolul Alper și

de curând acesta a reapărut în producția Infidelul, în rolul Sinan. 

Sinan din serialul Infidelul, accident teribil pe o arteră aglomerată din Istanbul! „Nu m-am putut opri”

Cemal Hünal s-a născut în anul 1976, în Istanbul, acolo unde a crescut și a studiat peste ani. La vârsta majoratului, Cemal a decis să studieze Design la Londra și după ce a locuit acolo o perioadă, a plecat la Los Angeles pentru a studia actoria, în cadrul Universității UCLA Extension, Santa Monica College.

Citeste si: Asya din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebra actriță Cansu Dere pe vremea când avea doar douăzeci de ani și a fost desemnată Miss Turcia!

În anul 2007, Cemal a debutat pe platourile de filmare, într-un film artistic, intitulat Ulak, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Au urmat multe roluri în producții de excepție care i-au adus mari reușite. In anul 2020, îndrăgitul actor a fost cooptat sa joace in serialul Infidelul, in rolul Sinan, care de asemenea a însemnat un mare succes. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viața profesională, Cemal este un bărbat fericit și împlinit alături de soția lui, actrița Lale Cangal. Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună un băiețel, Doğan Atilla, care le-a pecetluit mariajul. 

De curând, celebrul Cemal Hunal a trecut prin momente extrem de dificile deoarece a fost implicat într-un accident rutier pe o arteră aglomerată din Istanbul.

Actorul se află la volanul mașinii sale, iar la un moment dat s-a izbit violent de o motocicletă, care a virat fără să se asigure. Potrivit presei din Turcia, în urmă impactului, cei doi motocicliști au căzut pe carosabil și au ajuns urgent la spital cu câteva fracturi.

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fratele ei! „Prietenul meu” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen în compania celui mai important bărbat din viața ei! 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.