„Sincer, toți veți muri”. Soldații care au fost pe frontul din Ucraina îi îndeamnă pe noii recruți să se întoarcă la Moscova

Autor: Andreea Buinoschi

„Sincer, toți veți muri”. Soldații care au fost pe frontul din Ucraina îi îndeamnă pe noii recruți să se întoarcă la Moscova

Sursa: finabel.org

Soldații care au luptat pe frontul din Ucraina îi avertizează pe noii recruți că vor muri pe front. În urmă cu doar câteva zile, Vladimir Putin a semnat un decret prin care a declarat mobilizare pațială, în urma căruia mai mulți ruși vor fi trimiși la luptă.

Soldații ruși care au luptat pe frontul din Ucraina îi avertizează pe cei care urmează să vină în legătură cu ceea ce îi așteaptă. Aceștia susțin că toți își vor pierde viața, așa că ar face bine să se întoarcă la Moscova.

Soldații care au luptat în Ucraina îi avertizează pe noii recruți

În urmă cu o săptămână, mai mulți bărbați din Rusia au fost trimiși pe front, fără a face înainte antrenamentele necesare.

Soldații ruși care au luptat în Ucraina îi avertizează pe noii recruți că nu vor putea face față.

„Sincer, toți vor muri acolo. Vor fi mutilați și uciși. Aceasta nu este o armată instruită. Eu, de exemplu, am servit ca soldat contractual pentru o lungă perioadă de timp, apoi am ales să merg eu însumi pe frontul din Ucraina și m-am trezit încă nepregătit. În prima zi, mi-am dat seama că am făcut cea mai mare greșeală din viața mea", a spus Kirill, unul dintre soldații care a luptat în Ucraina pentru Meduza.

De asemenea, acesta le-a spus noilor recruți că istoria se repetă și ceea ce se întâmplă acum seamănă cu evenimentele dintre anii 1922 și 1939 și că cea mai bună decizie pe care o pot lua este de a se întoarce la Moscova.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vladimir Putin a anunțat anexarea a patru teritorii din Ucraina

Astăzi, 30 septembrie, Vladimir Putin a anunțat că patru teritorii ucrainene fac, acum, parte din Rusia. După ce cetățenii din Herson, Zaporojie, Donețk și Lugansk au votat pentru anexarea la Rusia, Vladimir Putin a semnat documentul care permite acest lucru.

Liderul de la Kremlin a ținut și un discurs în cinstea zilei în care a rescris istoria și a apus că, deși oamenii îl acuză că vrea să readucă Uniunea Sovietică la viață, ucrainenii sunt cei care își

doresc să facă parte din Rusia.

„În 1991, Occidentul credea că URSS nu se va întoarce, sau Rusia nu își va reveni din acea lovitură. Și am avut anii 1990 groaznici, totuși Rusia a rezistat și a devenit mai puternică și și-a luat înapoi locul meritat.

Dar Occidentul caută noi oportunități pentru a ne lovi și au visat întotdeauna să împartă statul nostru în state mai mici care se vor lupta unul împotriva celuilalt.

Ei nu vor să ne vadă o societate liberă. Vor să ne vadă ca pe o mulțime de sclavi.(...) Doar ne iau drept proști. Rusia este o țară grozavă și este o civilizație grozavă și nu va continua să trăiască sub aceste reguli”, a spus acesta.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.