Sindy a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Care a fost prima reactie si prima declaratie a fostei Razboinice?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 mai 2021, 07:07
Sindy se astepta sa fie eliminata de la Survivor Romania 2021

Sindy din echipa Razboinicilor a fost cea care a parasit competitia Survivor Romania 2021 in urma Consiliului de Eliminare.

Sindy a obtinut cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, asa ca ea a fost cea care a parasit competitia Survivor Romania 2021, asta dupa ce pentru a noua oara consecutiv Albert a fost propus spre eliminare, insa tot de atatea ori a fost si salvat de catre public, insa favorita publicului a fost nimeni alta decat Maria Chitu, concurenta poate cea mai controversata din echipa Razboinicilor.

Astfel, Sindy, clasandu-se pe ultimul loc in preferintele publicului, a fost eliminata, insa concurenta nu a fost dezamagita deoarece spune ca a presimtit ca o sa paraseasca competitia.

Sindy a fost eliminata aseara la Survivor Romania 2021

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat confortul insulei și premiul delicios pus în joc

"Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor, sunt foarte bucuroasă că am reușit să ajung până aici. O să plec cu capul sus, nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu absolut nicio problemă, sper ca câștigătorul să fie unul din echipa mea și le ureze baftă tuturor. Ce sa mai spun, mi-a placut, a fost frumos, ma duc la ai mei, acasa, oricum ma asteapta, am primit acel video, mi-au spus ca ma asteapta, au avut si ei o presimtire, telepatia noastra este foarte puternica.

Nimic nu este mai importanta pentru mine decat familia. Ma gandeam ca poate pot sta mai mult timp departe de familia mea.

Chiar inainte sa vin, s-a intamplat de mai multe ori sa le spun parintilor ca as vrea sa ma mut intr-un loc frumos, exotic, insa aici am realizat ca nu as putea sa ma mut nici macar din oras, sa nu ii vad, sa nu ii imbratisez.

Asa, prin telefon, este un nimic si sa apreciez totul altfel cand o sa ajung."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce a declarat Sindy dupa ce a aflat ca va parasi competitia Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce face Gerogiana Elisei in ziua de Paste! Jador o sa fie furibund cand va vedea! Toate sperantele Faimosului de la Survivor Romania 2021 s-au ruinat

Sindy  a fost una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 si chiar daca a intrat mai tarziu in competitie, Razboinica a demonstrat ca nimic nu este imposibil. Votata de multe ori drept favorita publicului, Sindy a reusit sa le puna mari probleme Faimoaselor si sa intoarca meciuri.