Sindy, adevărul despre nominalizarea lui Albert la Survivor România 2021. Războinica a făcut dezvăluiri incredibile:”Oricum nu era de salvat...”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 mar 2021, 01:27
Discuție între Sindy și Romina despre nominalizarea lui Albert

Sindy a spus adevărul despre nominalizarea lui Albert din consiliul de aseară de la Survivor România 2021. Războinica s-a numărat printre cei care l-au votat, aceasta i-a spus Rominei motivul pentru care a ales ca votul ei să meargă și de această dată tot către Albert.

Sindy este una dintre cele mai noi concurente din echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Aceasta are un parcurs ascendent, însă strategiile concurenților mai vechi o influențează pe Războinică. La consiliul de nominalizare de aseară, Sindy a decis să-l voteze pe Albert pentru a doua oară.

Sindy, motivul pentru care l-a votat pe Albert din nou

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de Războinici, astfel le-a revenit decizia de a propune un concurent din echipa lor spre eliminare.

Albert a fost nominalizat pentru a doua oară consecutiv. Săptămâna trecută Albert a ieșit favoritul publicului, astfel a fost salvat de la eliminare, în ciuda deciziei coechipierilor săi. Războinicii au decis ca în această săptămână tot el să fie nominalizat, pe motiv că este distant și retras de grup, iar asta dăunează echipei.

Sindy a decis să-l voteze pe Albert pentru a doua oară, deși ei au avut o relație specială din momentul în care ea a intrat în competiția Survivor România 2021.

Războinica i-a dezvăluit, într-o discuție pe plajă, Rominei motivul pentru care votul ei s-a îndreptat pentru a doua oară către Albert.

”Când am aflat că toată lumea îl votează pe Albert, am zis că oricum ar fi, șapte voturi contra un singur vot, nu am cum să-l salvez. Oricum nu era acum de salvat și am decis să-l votez tot pe el.”, a

dezvăluit Sindy.

Războinica i-a spus coechipierei sale că nu a fost influențată de ceilalți colegi din echipă.

”Nu am fost influențată de nimeni, dar dacă toată lumea așa a votat, am votat și eu la fel pentru că, cum am zis votul meu nu ar fi schimbat nimic și să nu uitam că el este un pic așa mai ciudățel.”,

a mai spus Sindy.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Războinicii au decis! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu al săptămânii la Survivor România 2021

Romina i-a spus lui Albert că l-a votat pentru că nu ar fi putut să-i voteze pe concurenții noi, astfel votul ei am mers către el.

”Chiar dacă aș fi votat pe altcineva nu cred că m-ar fi ajutat și i-am și spus că dacă m-aș fi gândit să votez altă persoană din grupul nostru, mai târziu când va fi un nou consiliu de nominalizare m-ar fi votat, atunci fiind și mai nouă am preferat în momentul respectiv să-l votez pe el, pentru că majoritatea îl votau pe el.”,

a spus Romina.

Albert este vizat de întreaga echipă, aceștea au făcut tot felul de strategii pentru a elimina anumite persoane din echipă pe motiv social sau sportiv. 

Citeste si: Final spectaculos în jocul de imunitate la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar