Sindy, adevărul despre relația dintre Maria și Albert: „Ei doi...” Ce a făcut Maria înainte de a se apropia de Războinicul de la Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 mai 2021, 17:53
Sindy, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Maria și Albert se înteleg foarte bine și au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi la un pas de a forma un cuplu. Ce dezvăluire a făcut Sindy despre foștii ei colegi?

Dacă la început toată lumea credea că Sindy și Albert vor forma un cuplu, ulterior, cei doi s-au îndepărtat, Războinica fiind dezamăgită de felul în care Albert s-a descurcat pe trasee și de faptul că nu a mai fost la fel de determinat să aducă puncte pentru echipă. Acum, după ce a revenit în țară, Sindy a făcut primele dezvăluiri despre relația dintre Albert și Maria.

Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi Războinici?

Ce fac Maria și Albert de la Survivor România 2021 atunci când sunt în camp? Sindy a povestit totul

Chiar dacă în trecut Sindy a fost foarte apropiată de Albert și și-a dorit să îi ofere tot sprijinul ei, ulterior, Războinica s-a îndepărtat de el considerând că are o atitudine nepotrivită atât în camp, cât și pe traseu.

Deși este de părere că au mai existat și exagerări atunci când vine vorba despre reproșurile care i-au fost făcute lui Albert, Sindy nu s-a ferit să spună că Războinicul este o o persoană destul de dificilă și că atitudinea pe care colegii o au atunci când vine vorba despre el este una justificată.

Întrebată ce se întâmplă, de fapt, între Maria și Albert, având în vedere că cei doi sunt mai tot timpul împreună,  Sindy s-a ferit să dea foarte multe detalii, însă a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show că cei doi Războinici dorm

împreună, că servesc masa împreună și că acest lucru i-a făcut să fie din ce în ce mai apropiați.

„Ei doi se înțeleg foarte bine. Deja, când a venit Maria, prima dată a venit la mine, după care s-a dus la toată lumea și apoi a ajuns la Albert. Nu știu ce să zic acum...Da, dorm împreună, ei mănâncă împreună...”, a spus Sindy despre relația dintre Maria și Albert.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, Sindy a dat de înțeles că Maria a încercat să se apropie de fiecare concurent în parte și că, în cele din urmă, Albert a fost cel care a acceptat-o și cu care s-a înțeles cel mai bine. 

Citeste si: Sindy a caracterizat fiecare concurent de la Survivor Romania 2021. Incredibil ce a spus despre Irisha si Raluca Dumitru!

Sindy a fost eliminată de la Survivor România, iar acum Războinica s-a întors acasă. Pentru că s-a accidentat pe traseele din Republica Dominicană, Războinica urmează să facă mai multe investigații pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

Citeste si: Sindy, mesaj dur pentru cei care o critica dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Cei care comentati aiurea, rautacios...

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.