Sindy, dezvaluiri despre ce nu s-a vazut la televizor la Survivor Romania:"Avea o energie ciudată, au fost conflicte care nu s-au dat..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 18:55
Sindy, despre Ana Porgras si Elena Marin

Sindy a povestit cateva episoade in care haosul, cearta si conflictele au pus stapanire pe Razboinicii de la Survivor Romania 2021.

Mai mult, Sindy a relatat si cateva episoade atunci cand ea a iesit favorita publicului si de ce la scurt timp oamenii nu au mai votat-o. Sindy sustine ca si Sorin a avut la inceput o contributie majora ca ea sa fie votata sa fie eliminata, insa lucrurile s-au mai calmat pe parcursul competitiei, iar daca are ce sa-i reproseze Razboinicului, ar fi acest lucru.

Sindy, despre conflictele din interiorul echipei Razboinicilor

Citeste si: Irisha, dezvaluiri nestiute despre cate a indurat in competitia Survivor Romania 2021:" De dimineata pana seara bullying, a inteles ca pot fi un real pericol..."

"Când am ieșit eu favorita, după am avut un mic conflict cu Sorin și după nu am mai ieșit favorită și am crezut că lumea a sărit pe mine că sunt rea.  Noi nu aveam de unde să știm cum votează sau ce crede lumea de acasă.

Se pare că eu când am ieșit favorită, am ieșit favorită pentru că l-am susținut pe Albert.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și Maria când a intrat a ieșit favorită imediat pentru că l-a susținut pe Albert. Asta a fost o strategie, zic eu, pentru că Albert uneori… Au fost mici conflicte, uneori și el se mai enerva pe Maria sau nu o suporta într-un fel, dar asta nu s-a dat la televizor.  Oricum, avea o energie ciudată. Eu nu am nimic personal cu ea.  Eu aș fi putut să ies favorită, dacă eram falsă.

Dar eu nu pot să fiu așa. Albert poate să iasă favorit, dar să merite! Dacă ia puncte, nu am nimic cu el, sa iasă favorit, să câștige Survivor."

Cine sunt cele mai puternice concurente de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Care a fost adevarata relatie dintre Irisha si Culita Sterp la Survivor Romania 2021. Frumoasa bruneta da cartile pe fata:"Stateam ore intregi si...""

Sindy a povestit si care erau adversarele cele mai bune de la Faimosi si cu care s-a luptat pe traseu. Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente care are o capacitate de adaptabilitate enorma pe traseu, reusind sa se concentreze foarte bine. Insa, Ana Porgras, spune, Sindy, a fost de departe in top fiind foarte ambitioasa si foarte buna pe finaluri.

"Elena Marin era o adversară foarte puternică. Era foarte bună, a doua oară când intra deja știa să arunce, prindea foarte bine mișcările, și pe traseu și pe partea finală.  Ana era prima, era bombă. Ana a fost cea mai puternică adversară. Era foarte foarte rapidă și hotărâtă, cu ambiție și foarte foarte talentată la partea finală."