Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși favorit...” Nu s-a mai putut abține și i-a spus totul în față!

Autor: Amalia Georgescu
Albert și Sindy, concurenți la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Sindy este foarte directă și de fiecare dată când ceva o deranjează, Războinica nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Ce i-a reproșat lui Albert după jocul de imunitate?

Războinicii au fost la un pas de ștafetă în această seară. Albert a pierdut punctul decisiv, astfel că Faimoșii au câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. După înfrângere, Sindy nu s-a mai putut abține și i-a reproșat lui Albert că nu se mai concentrează pe trasee așa cum o făcea în trecut.

Ce i-a spus Sindy lui Albert după înfrângerea din această seară?

Sindy și Albert se înțeleg bine, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe concurenta de la Survivor România 2021 să îi spună Războinicului tot ce crede despre el. Sindy este de părere că voturile pe care le-a primit din partea publicului nu l-au ajutat pe Albert să devină și mai bun în cadrul competiției, ci din contră, acesta nu mai luptă cu toate forțele, lucru pe care l-au observat majoritatea colegilor săi.

„De foarte multe ori, Albert ne dă emoții foarte mari, mai ales la punctele astea importante și nu se concentrează. Știe că este ultimul punct de luat și nici atunci nu vrea să se concentreze(...). Eu încercam acolo să tot strig, Maria mai striga (n.r când concura Albert). Ea s-a băgat sub aripa lui Albert pentru că are nevoie de protecție, știind că el iese, în ultima vreme, pe locul 1.

Nu știu, e foarte ciudat Albert ăsta. Tot timpul zice că nu știe ce se întâmplă cu el, deși toată lumea îi zice că ceea ce se întâmplă cu el e că nu vrea să se concentreze suficient. Poate nu îți dorești atât de mult, ești prea relaxat, nu ești acolo focusat. Nu se vede că își dorește atât de mult. Eu cred că are o legătură cu faptul că el iese tot timpul pe locul 1.
Are o legătură că înainte nu era așa.”,
a spus Sindy despre Albert.

Citeste si: Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?

Cei doi Războinici au avut o discuție în privat, moment în care Sindy a profitat de ocazie pentru a-i spune ce crede cu adevărat despre rezultatele lui din ultima perioadă.

Sindy: De când ieși favorit în fiecare săptămână ți s-a întâmplat ceva, nu știu. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Albert: Nu are nicio treabă, tocmai d-asta în ultima săptămână am vrut atât de mult să aduc puncte și să aduc totemul în echipă încât cred că m-am grăbit, tocmai ca să aduc punctele mai repede.

Sindy: Știi bine că dacă te grăbești strici treaba. Graba strică treaba. La astea de imunitate pare că ești „dacă o să câștigăm bine, dacă nu tot bine.” Așa pare din exterior, eu îți zic cum pare.

Albert: Crezi că eu nu aș vrea să aduc punctele alea, cui îi place să piardă?

Citeste si: Mellina si Morosanu au ajuns in Romania! Primele declaratii de la aeroport! Iata cum au fost intampinati!