Sindy rupe tacerea si spune totul despre Albert Oprea:"Nu tot ce se vede la televizor este asa 100% ." Ce nu stie publicul legat de concurentul de la Survivor Romania

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 13:20
Sindy spune tot ce nu se vede la televizor despre Albert

Sindy a intrat in legatura directa in emisiunea Teo Show unde a povestit despre eliminarea ei, dar si ce se intampla cu concurentii de ajung sa se intoarca impotriva lui Albert.

La doua zile dupa ce a fost eliminata din competitia Survivor Romania 2021, Sindy incearca sa faca lumina in tot ce s-a intamplat de-a lungul parcursului ei in competitie si cum isi explica deteriorarea relatiei de prietenie cu Albert. Daca la inceput, Sindy si Albert au fost extrem de apropiati, iar Razboinicul o placea foarte mult si chiar spunea ca poate ar vrea si o relatie cu ea numind-o fata ideala, pe parcursul competitiei, lucrurile au luat o alta intorsatura, iar Sindy nu a mai fost alaturi de Albert.

Sindy, despre ce nu stie publicul despre Albert Oprea

Citeste si: Sindy, adevarul despre venirea Mariei Chitu la Survivor Romania 2021 si despre conflictul cu noua Razboinica:"Toata lumea a innebunit cu Albert si Maria peste tot"

Punblicul a inceput sa o condamne si sa spuna ca s-a dat de partea controversatului Sorin care si-a propus cu orice pret sa il elimine pe Albert din competitie si asta face de aproape de opt saptamani de cand il tot propune pe rivalul sau spre eliminare si tot de atatea saptamani,

concurentul iese favoritul publicului. Insa, Sindy explica faptul ca oamenii de acasa nu stiu exact cum stau lucrurile in legatura cu Albert, mai ales ce se intampla in spatele camerelor de luat vederi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am avut o presimțire că o să ies. Am realizat că oamenii, publicul, a văzut altfel tot ce se întâmpla acolo și am încercat să spun că nu tot ce se vede la televizor este așa 100%. Albert este responsabil pentru ce s-a întâmplat. Eu când am ajuns știam că fiind rezervă o să încerce unele persoane să mă dea la o parte.

Am simțit o mică presiune asupra mea. Albert s-a comportat frumos, iar eu atunci mă înțelegeam bine cu el, se concentra bine și la final, iar pe măsură ce trecea timpul am început să construiesc acel puzzle și am ajuns la vorbele colegilor mei că au avut dreptate în tot ce i-au reproșat. După ce a tot ieșit favorit s-a relaxat și am avut niște jocuri foarte importante și se vedea că nu își dă interesul văzând că e mereu favoritul publicului.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.