Sinucidere învăluită în mister la Cluj. Ce au găsit anchetatorii la fața locului și de ce a recurs Carla-Sorina la acest gest

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 ian 2024, 15:40

Carla Borodi a fost găsită fără suflare pe un câmp

Sursa: Facebook

Carla-Sorina Borodi, o tânără în vârstă de 26 de ani, a fost dată dispărută în urmă cu două zile. Polițiștii au găsit-o decedată, astăzi, într-o pădure din Cluj.

Sinucidere șocantă într-o pădure de lângă Cluj. O tânără dispărută în urmă cu două zile a fost găsită decedată și înconjurată de cutii cu pastile, semn că aceasta și-ar fi pus capăt zilelor. Familia este în stare de șoc.

Carla-Sorina Borodi a fost dată dispărută în urmă cu două zile

Pe data de 23 ianuarie, Carla- Sorina ar fi părăsit voluntar domiciliul, unde locuia alături de iubitul ei, fiind și cel care a sesizat imediat dispariția acesteia.

Poliția din Cluj a inițiat acțiuni pentru găsirea fetei, implicându-se în eforturile de căutare și familia și prietenii acesteia.

„La data de 23 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că Borodi Carla Larisa, în vârstă de 26 de ani, a plecat la voluntar la aceeași dată, în jurul orei 10.00, de la locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit”,

a fost comunicatul transmis de IPJ Cluj.

Citește și: Ies la iveală detalii șocante despre incidentul de pe Aeroportul Otopeni. Bărbatul care și-a tăiat venele ar fi un infractor periculos

Potrivit ZiardeCluj.ro, Carla-Sorina Borodi ar fi luat un tren către Oradea și a coborât la halta Gârbău, moment care a fost captat de camerele de supraveghere din gară.

Ulterior, mai mulți săteni din Gârbău, județul Cluj, au relatat că au observat-o pe tânără îndreptându-se spre o pădure. Aceste informații au fost confirmate și de semnalul emis de telefonul Sorinei, ceea ce a condus la focalizarea căutărilor în zona Gârbău.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Tânăra a fost găsită fără suflare pe un câmp

Din nefericire, deznodământul a fost unul tragic pentru familia și apropiații Carlei. Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost găsită fără suflare pe un câmp din comuna Gârbău. În jurul cadavrului au fost descoperite mai multe medicamente.

Carla-Sorina Borodi, potrivit informațiilor furnizate de Observatornews.ro, se pare că se confrunta cu o stare de depresie după divorțul părinților, survenit în urmă cu aproximativ un an.

În plus, sursele indică faptul că tânăra ar fi avut și gânduri suicidare anterioare.

Citește și: ”Fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon” Operațiile estetice i-au adus sfârșitul unei tinere. Soțul face dezvăluiri terifiante din ziua tragediei

Inspectoratul de Poliție Județean a anunțat faptul că pentru a stabili toate împrejurările în care a survenit decesul tinerei în vârstă de 26 de ani, polițiștii din Cluj vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, urmând

să fie efectuată și expertiza medico-legală.