Sinuciderea Malinei Olinescu, uciderea tigroaicei de la Sibiu si achitarea lui Nastase fac topul celor mai populare subiecte de saptamana aceasta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:23

In fiecare sambata, Kanal D iti face rezumatul celor mai importante evenimente de peste saptamana, ca tu sa te poti bucura de mai mult timp liber, fara sa pierzi contactul cu actualitatea.

O noua drama a zguduit saptamana aceasta muzica romaneasca. Malina Olinescu, cantareata lansata la "Scoala Vedetelor" s-a sinucis aruncandu-se de la etaj si decedand pe loc, la impact cu solul, in urma unui traumatism cranio-cerebral. Desi s-au lansat o multime de speculatii, printre care si ipoteza ca prietenul artistei ar fi vinovat de decizia infioratoare a Malinei, gestul sau a fost clasat ca sinucidere. Politistii au gasit in apartamentul vedetei mai multe sticle de bautura si medicamente, dar nu se stie daca Malina Olinescu s-a aruncat de la etaj sub influenta acestora.



Alta drama, de data aceasta in regnul animal, s-a petrecut saptamana aceasta la Sibiu. O tigroaica sa fugit de la Gradina Zoologica si s-a refugiat intr-o padure din zona, in apropierea unui cartier de locuinte. O echipa formata din vanatori si medicul veterinar a pornit in cautarea animalului si l-au localizat in padure, moment in care s-a tras asupra lui cu o pusca cu tranchilizant. Tigrul a devenit agresiv, motiv pentru care un vanator l-a impuscat letal, cu pusca de vanatoare.
Asociatiile pentru protectia animalelor din tara s-au revoltat impotriva vanatorilor si s-a deschis o ancheta pentru a analiza conditiile in care a fost omorat tigrul.

Fostul premier Adrian Nastase a fost achitat, joi, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru faptele de coruptie de pe urma dorsarului "Matusa Tamara". Hotararea din acest proces va fi prima din cele trei cazuri deferite justitiei de catre DNA in care este acuzat Adrian Nastase, fost prim-ministru si fost presedinte al Camerei Deputatilor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.