SINUCIDERI SUSPECTE. O adolescenta s-a aruncat in fata trenului la cateva zile dupa ce cea mai buna prietena a ei si-a luat viata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:07

Caz socant in Kansas! Doua eleve s-au sinucis la cateva zile diferenta. Comunitatea este in stare de soc!

O tragedie fara margini a socat comunitatea din Kansas! Doua tinere, eleve la aceeasi scoala si prietene s-au sinucis la doar cateva zile distanta. Familia si prietenii nu isi mai revin din soc! Pana acum nimeni nu cunoaste motivul care le-a indemnat pe cele doua adolescente sa regurca la un asmemenea gest extrem.

Prima care si-a luat viata a fost Ciara Webb, o adolescenta care avea doar 16 ani.

Fata a fost gasita moarta in casa de catre familia ei. Tragedia a avut loc intr-o vineri. Duminica, la doar trei zile distanta, Cady Housh, prietena si colega adolescentei Ciara Webb, s-a aruncat in fata trenului. Gestul celor doua a infiorat comunitatea din care faceau parte mai ales ca nu se cunoaste motivul.

Politistii incearca sa descurce itele unei povesti obscure si incalcite. Intre timp, in Kansas, majoritatea parintilor care au copii adolescenti au inceput sa-si faca griji, nu cumva acesta sa reprezinte un nou trend in randul tinerilor liceeni.

Cady Housh


Ciara Webb

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta


Sursa foto: dailymail.co.uk

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.