Sinucigaşa îl consideră pe Condamnat un pericol social

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:19

Sinucigaşa a fost propusă spre eliminare de către colegii ei.

Reality show-ul „Închisoarea păcătoşilor” în care opt oameni cu diferite probleme, fie ele vicii, dependenţe sau probleme sociale, vor să redevină oameni normali. O echipă de specialişti condusă de dr. Cristian Andrei monitorizează permanent acţiunile celor opt „păcătoşi”.

La sfârşitul primei ediţii avem deja doi concurenţi propuşi spre eliminare- Sinucigaşa şi Jucătorul. Sinucigaşa a fost propusă spre eliminare de colegii ei, în timp ce Jucătorul a fost catalogat de echipa de specialişti drept irecuperabil.



Furioasă pe decizia colegilor ei de a o scoate din concurs, Sinucigaşa se răzbună pe Condamnat, afirmând că îl consideră un "caz real pericol social". În toiul discuţiilor în contradictoriu dintre cei doi concurenţi, animozităţile şi tensiunea ies la iveală, Sinucigaşa şi Condamnatul aruncându-şi cuvinte grele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: