Sir Jimmy Savile, anchetat post-mortem! Afla cum este posibil ca un prezentator TV sa ramana fara piatra de mormant

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 01:45

Sir James Wilson Vincent Savile (31 octombrie 1926 - 29 octombre 2011), fost DJ, prezentator de televiziune si personalitate media, cel mai bine cunoscut pentru emisiunile sale de la BBC, a ramas fara piatra de mormant, pe care erau gravate realizarile sale. Familia a luat aceasta decizie dupa ce, la inceputul lunii octombrie 2012, politia a demarat o ancheta in urma acuzatiilor de pedofilie.

Legenda celor de la BBC a fost ridicat la randul de Sir de Regina Angliei, in 1990, an in care a primit rangul de Cavaler al Vaticanului din partea Papei, ca urmare a actiunilor sale caritabile. Cu un succes urias in paralel pe plan media, Sir Jimmy Savile privea masa de admiratori de pe un piedistal.

Decedat in 2011 si inmormantat cu onoruri regale, Savile a ajuns sa fie renegat de propria familie, care i-a luat piatra de la capatai, dupa ce 10 femei au depus reclamatii ca au fost violate de Savile intre anii 1960-1970, cand erau minore.
Acestea nu sunt primele acuzatii de pedofilie la adresa lui Sir Jimmy Savile, dar, de aceasta data, ele pot fi si probate. In trecut, fostul prezentator TV a oripilat milioane de fani cand a luat apararea starului pop Gary Glitter.

"A vrut sa isi faca si el cateva filmulete in pozitia "doggy" si a fost denigrat doar pentru ca era o celebritate"

 

Taguri: