Sirma din "Steaua sufletului" a intampinat noul an, alaturi de familia sa! Iata cat de mandra este de cele mai dragi persoane din viata sa si cum s-au fotografiat in jurul bradului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 ian 2018, 16:39
video Foto(4)

Aysun Metiner este considerata una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite din Turcia.

Aysun Metiner s-a nascut in 1972, in Istanbul. Si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru actorie si a absolvit in 1994 Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii de Stat din Istanbul si a inceput sa joace pe scenele marilor teatre din Istanbul.


Doi ani mai tarziu, talentata actrita a acceptat sa joace primul ei rol intr-un serial de televiziune "Sharpe's Mission", care i-a adus rapid notorietate si a propulsat-o printre cei mai apreciati actori ai Turciei.
Au urmat multe alte roluri atat in seriale cat si in filme de succes care i-au adus celebritatea si pe plan international. Anul acesta a primit rolul Sirma in serialul "Steaua sufletului", pe care l-a acceptat cu drag pentru a juca alaturi de colegi pe care ii cunoaste de multi.

Citeste si: Frumoasa Zuhre din "Steaua sufletului", marcata de trista sa copilarie! "Cuvantul tata imi e strain!" Iata povestea dramatica a actritei Selin Sekerci si cine a facut-o sa sufere!

Talentat actrita a ales sa petreaca noaptea dintre ani alaturi de familia sa, de mama si de fratii sai, pe care ii adora. Intr-o atmosfera de sarbatoare, actrita i-a reunit pe cei dragi in preajma bradului si au realizat cele mai frumoase poze.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.