Sirma si Zekkar, sot si sotie in serialul "Steaua sufletului" si cei mai buni prieteni dincolo de platourile de filmare! Iata cum au fost surprinsi Aysun Metiner si Selim Bayraktar in culise!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 dec 2017, 16:39

Desi in serialul "Steaua sufletului", cei doi actori au un mariaj nereusit si ajung sa se urasca de moarte, in viata reala, Aysun si Selim sunt foarte buni prieteni.

Serialul  "Steaua sufletului" aduce in prim plan o poveste teribila de iubire ce ii are ca protagonisti pe frumoasa Zuhre (interpretata de Selin Sekerci) si pe Seyit (Sukru Ozyldiz). Casatoria dintre fata saraca Zuhre si unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din Cappadocia, batranul Fikret Karakaya, aduce cu sine o multime de probleme pentru toti cei implicati. Conform unei cutume adanc inradacinata in zonele rurale ale Turciei, tanara fusese, practic, vanduta lui Fikret chiar de parintele ei, in schimbul unei bucati de pamant.

In peisajul incredibil al Capaddociei,  acoperite de zapada, se consuma o adevarata drama.

Pe langa povestea de dragoste a celor doi protagonisti Seyit si Zuhre, se insereaza si situatiile dramatice in care sunt implicati ceilalti actori. Desi personajele lor trec prin momente dificile conform scenariului si ajung sa se urasca, sa devina cei mai mari dusmani, in viata reala actorii ajung sa stabileasca cele mai frumoase relatii de prietenie.

Este si cazul celor doi actori care interpreteaza rolurile Sirma si Zekkar, care in serial au o casnicie ratata si ajung la gesturi extreme, insa in realitate sunt cei mai buni prieteni.