"Siscaneasa si Theo Rose impart acelasi stilist!" Ce dezvaluiri a facut Oana Radu despre stilistul care le-ar imbraca pe cele doua

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 feb 2021, 16:50
Oana Radu, acuzatii la adresa lui Theo Rose si Cristina Siscanu
Sursa: Captură KANAL D

Oana Radu baga zanzanie intre Cristina Siscanu si Theo Rose spunand ca stilistul care le imbraca pe amandoua o favorizeaza pe Theo.

Venita in fata colegelor ei de la "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru a-i analiza tinuta, Oana Radu face cateva marturisiri interesante in legatura cu Cristina Siscanu si Theo Rose. In primul rand, cantareata sugereaza ca cele doua ar avea un stilist si l-ar imparti, doar ca una dintre ele este favorizata si este imbracata mai bine, aceea fiind Theo Rose. "In Gala, Theo Rose a avut o tinuta foarte buna.

Felicitari stilistului! Acum, ma gandesc eu, Siscaneasa imparte acelasi stilist, insa ea nu a avut tinute la fel de bune ca Theo."

Citeste si: Alexandra Ungureanu, pusa la zid! "Va trebui sa ma contacteze ca sa isi opereze nasucul!"

Citeste si: Moment unic pentru o concurenta "Bravo, ai stil!" Simona Halep a tinut sa se fotografieze cu ea si sa-i multumeasca

 Oana Radu crede ca Theo Rose si Cristina Siscanu impart acelasi stilist!

"Mananci borhot", a fost replica lui Theo Rose imediat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa Oana Radu continua seria dezvaluirilor.

"Ëu cred ca doamna stilist tine mai mult la Theo Rose decat la doamna Cristina. Si vreau sa spun ca doamna Cristina e mama a trei copii, a creat legi in aceasta tara si nu mi se pare drept sa aiba de suferit. Incerc sa imi imaginez cum e sa am in aceasta emisiune o colega care se imbraca de la acelasi stilist ca si mine.

Mie imi pasa de Siscaneasa. Are un discurs impecabil. Cum sa nu-i faci tu o tinuta foarte buna?!"

Cum ii raspund Theo Rose si Cristina Siscanu rivale lor atunci cand sunt acuzate ca impart stilistul

Citeste si: Maurice Munteanu a rabufnit: "Da, a murit!"

Citeste si: Botezatu, ingenuncheat de Cristina Siscanu. Cum l-a facut vedeta sa planga in timpul emisiei!

Afirmatia Oanei Radu cum ca cele doua ar imparti stilistul nu a ramas fara replica din partea lui Theo si a Cristinei. Fiecare si-a argumentat tinuta din Gala. Cristina a recunoscut ca a gresit coafura, in rest i-a placut foarte mult tinuta si crede ca Oana vrea sa renunte la stilist bagand batul prin gard ca sa ia note mici. Iar Theo le-a reamintit celor doua ca aproape trei saptamani a stat la coada clasamentului si asta nu justifica spusele Oanei.

"Eu simt ca Oana Radu vrea sa ma cert cu stilista, sa iau note proaste si sa plec acasa."

Ba mai mult Theo recunoaste ca stilista tine mai mult la ea, insa Cristina nu are o problema cu asta avand in vedere ca nici rivala ei nu a stralucit de fiecare data.