Site-ul kfetele.ro, show-ul „Bravo ai stil” si Ilinca Vandici – premii la „Romanian Fashion Awards”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 dec 2017, 13:03

Emisiunea fenomen "Bravo, ai stil!", Ilinca Vandici si site-ul kfetele.ro, din portofoliu online Kanal D, au fost premiate la Gala "Romanian Fashion Awards" din cadrul celui mai prestigios festival de moda din Bucuresti, "Bucharest Fashion Week", editia 2017.

Ilinca Vandici si Raluca Badulescu au fost senzatia serii, amandoua demonstrandu-si stilul vestimentar inconfundabil cand au urcat pe scena pentru a primi Premiul de originalitate si stil acordat emisiunii "Bravo, ai stil!".
"Acest proiect este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat din punct de vedere al carierei. Sunt fericita si acest premiu demonstreaza, inca o data, ca oamenii ne privesc si ne apreciaza. Romanii au stil!", a declarat jurata emisiunii, Raluca Badulescu.

Premiul pentru Cea mai fashion prezentatoare TV a fost acordat gazdei show-lui "Bravo, ai stil!", Ilinca Vandici. "Am fost extrem de emotionata cand am primit acest trofeu avand in vedere ca la aceasta categorie au fost nominalizate nume importante din peisajul audiovizual autohton", a spus Ilinca Vandici.
Site-ul kfetele.ro, care face parte din portofoliul online Kanal D, a fost de asemenea premiat in cadrul galei cu trofeul "Cel mai bun site pentru femei", datorita continutului de calitate.
Zeci de mii de cititoare afla zilnic, accesand acest site, care sunt ultimele tendinte in moda, cele mai noi colectii lansate, dar si informatii interesante despre designerii romani si straini.
Romanian Fashion Awards este gala care premiaza  cele mai noi colectii vestimentare, designerii si specialistii din industria modei romanesti, dar si vedetele si jurnalistii din presa de specialitate care s-au facut remarcati prin stilul vestimentar.







 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.