Din 30 august, Gabriel Coveşeanu vă prezintă cel de-al doilea sezon Fata lui tata! Poveşti mai interesante, părinţi disperaţi, adolescenţi neînţeleşi, destine frânte! Nu rata cele mai incitante cazuri rezolvate cu succes de detectivii noştrii! Suspansul, aventura, drama revin din 30 august, începând cu 22:15!

Se duce la şcoală, umblă prin magazine sau îşi face de cap? Cheltuie banii daţi de părinţi, investeşte sau cum îi manevrează ? A găsit cumva o soluţie decentă sau a luat-o pe drumuri greşite?

Duminică, de la ora 20.30, vei vedea de ce este în stare un tată, ca să afle cu ce se ocupă fiica sa când nu stă cuminţică, acasă, în faţa televizorului.
Nimeni nu spune că mamelor nu le pasă de ceea ce fac fiicele lor , dar pe taţi parcă îi apucă nebunia când vine vorba de odraslele lor de sex feminin.

Gabriel Coveşanu ( Cove) va “spiona” fetele suspectate de părinţi, şi mai ales de taţi, dacă fac şi lucruri pe care familia le-a învăţat să nu le facă....însă, fetele mai uită şi te trezeşti că, în loc de lecţii cu colega de clasă, fata lui tata este într-un un club cu un bărbat care i-ar putea fi bunic.

Uită-te, pentru că ai ce vedea şi ai de ce să te sperii... vorba aceea, “poţi păzi o turmă de iepuri...dar nu o femeie”.

Aşa şi cu fata lui tata !