Situatia scapa de sub control! Zeynep este luata prizoniera! Primele imagini din episodul din aceasta seara ''Pretul fericirii'', de la 20:00, pe Kanal D

Autor: O.P.
video Foto(4)

Ender si Kaya, bunul prieten al lui Halit, recent intors din Anglia, petrec mult timp impreuna, mai ales cand vine vorba de afaceri, iar fosta sotie a afaceristului pare a fi interesata de acesta.

Kaya incearca sa afle adevaratul motiv pentru care Ender “ii da tarcoale”. Pe de alta parte, Yildiz incearca sa il “cupleze” pe Kaya cu Zehra, insa Halit nu apreciaza intentia sotiei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep se confrunta cu reprosuri mari venite din partea familiei lui Dundar, fostul ei logodnic.

Dupa ce tanara l-a parasit in pragul nuntii pe Dundar, pentru Alihan, lucrurile se precipita intre cele doua familii. Situatia scapa de sub control iar Zeynep este luata prizoniera de fostul logodnic.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.