Situația se complică în cazul dublei crime de la Iași! Ancheta este secretă iar avocații se tem să mai vorbească!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2022, 20:01

Mihai Ghita a prezentat noi detalii din cadrul anchetei desfasurate la Iasi

Sursa: Captură KANAL D

Cazul dublei crime petrecute la Iași, în care doi studenți la medicină și-au pierdut viață! Anchetatorii se confruntă cu unul dintre cele mai dificile cazuri.

Cazul dublei crime de la Iași, în care doi studenți la medicină au fost gășiți fără suflare, se complică din ce în ce mai mult. Ancheta este secretă, avocații de tem să mai ofere detalii, iar experții criminologi recunosc faptul că au în față unul dintre cele mai complicate dosare. În timp ce părinții fetei ucise așteaptă orice veste despre criminalul fiicei lor, anchetatorii încă mai caută armă crimei.

Aceștia iau în calcul acum variante și nu probe concludente.

Situația se complică în cazul dublei crime de la Iași!

Dublul asasinat de la Iași este una dintre cele mai odioase crime săvârșite vreodată în România. Victimele, doi tineri îndrăgostiți, uciși cu multă cruzime în propria lor casă. Se întâmplă în urmă cu două luni, însă astăzi cazul e departe de a fi soluționat.

Există multe suspiciuni și presupuneri, dar prea puține probe certe. Cazul este și mai îngreunat de faptul că nu a fost găsită armă crimei și nici telefoanele victimelor.
Cine și de ce i-ar fi atacat cu atâta cruzime în propria casă? A fost un singur criminal, doi, sau mai mulți? Împreună cu specialiști din domeniul criminalității, echipa Asta-i România a încercat să pună cap la cap cronică crimei de top zece.

"Referindu-ne la speță asta în care avem dublă crimă, în condițiile pe care le cunoaștem atât cât a putut presă să afle și respectând secretul urmării penale, o situez eu după experiență mea, între cazurile cele mai interesante profesional, cele mai regretabile prin urmările nenorocite ale celor două victime și printre cele mai complexe că urmărire penală, probarea faptelor și identificarea făptuitorului!", a

subliniat Prof. Univ. Dr. Tudorel Butoi.

Ioana Vanesa Burlacu avea 23 de ani și era anul doi la Școală Postliceală Sanitară din Iași. De anul trecut tânăra era într-o relație cu un marocan, venit să studieze medicină la Iași, cea de-a două victima, în vârstă de 25 de ani, student în anul doi la Facultatea de Medicină. De mai bine de o luna cei doi locuiau împreună cu chirie, în vila în care aveau să-și găsească sfârșitul, în dimineață zilei de 11 decembrie 2021.


Deși tatăl tinerei a afirmat că din câte știa el, fiica să era fericită alături de iubitul ei, se pare că relația lor nu era tocmai roz. Spre exemplu, când iubitul ei organiza petreceri în vila în care locuiau, Vanesa nu avea voie să participe și era nevoită să plece de acasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Imobilul în care au fost gășiți era închiriat și totul era ars, toți pereții erau negri, corpurile celor doi se aflau într-o camera, era foarte multă cenușă pe jos și aveau foarte multe înțepături! Noi inițial am crezut că sunt înțepături de cuțit dar din câte am înțeles se pare că nu sunt înțepături de cuțit, că ar fi o altă armă", a spus Andrei Dîscă, jurnalist la Ziarul de Iași.

Citeste si: Mihai Neșu, campion în meciul vieții! "Dumnezeu mi-a sacrificat trupul, dar mi-a salvat sufletul!" Gestul incredibil făcut de Gigi Becali pentru fostul fotbalist!

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași. Ce au descoperit criminaliștii despre studentul marocan suspectat de uciderea celor doi studenți la medicină

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.