SITUATIE CRITICA in tara: Circulatie blocata in continuare pe A2 si A3 si pe 24 de drumuri nationale. Vezi in ce zone s-a reluat traficul rutier!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:23

Circulatia rutiera continua sa fie blocata, luni dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane ale autostrazilor A2 Bucuresti – Fetesti si A3 Bucuresti – Ploiesti, precum si pe 24 de drumuri nationale, in timp ce traficul pe autostrada Bucuresti-Pitesti a fost redeschis.

Potrivit Medifax, circulatia a fost redeschisa pe DN 22B Dig Braila-Galati si pe DN 2B Braila-Sindreni-Galati. Congorm datelor primite de Centrul Infotrafic de la structurile teritoriale de politie, luni, de la ora 09.00, a fost redeschis circulatiei tronsonul DN 22B cuprins intre localitatile Dig Braila si Galati.

De asemenea, traficul a fost redeschis, de la ora 09.10, pe tronsonul DN 2B cuprins intre localitatile Braila- Sindreni- Galati.

Pe DN 2B se circula dificil, in conditii de iarna, traficul pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone ramanand restrictionat.

Pe DN 7, restrictia de trafic pentru vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone a fost ridicata luni dimineata, circulatia rutiera fiind deschisa pentru toate categoriile de vehicule. Restrictia ramane in vigoare pentru sectorul de drum DN 7 Pitesti- Gaesti- Bucuresti, potrivit CNADNR.

In Galati, 19 drumuri blocate in continuare de zapada, 30 de localitati fiind izolate.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, luni dimineata in judetul Galati sunt blocate sase drumuri nationale: DN 24D, intre km. 84- 911 si 38- 700, aici avand acces doar autospecialele de interventie, DN 25A, intre localitatea Lungoci si limita cu judetul Vrancea, DN 25, pe sectorul Tecuci – Sendreni, DN 22B, inchis la limita judetului Galati cu judetul Braila, DN 2B, inchis la limita judetului Galati cu judetul Braila si DN 24, inchis la limita judetului Galati cu judetul Vrancea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De asemenea, sunt blocate si 13 drumuri judetene: DJ 251 Tecuci- Matca- Valea Marului, DJ 251G Valea Marului- Corni, DJ 251C Valea Marului- Smulti, DJ 251B Corod- Certesti, DJ 240A Ghidigeni- Carlomanesti, DJ 240 Tiganesti- Negrilesti, DJ 251A Matca- Corod, DJ 251H Corod- Valea Marului, DJ 252 Barcea- Movileni- Furceni si Nicoresti- Buciumeni, DJ 252H Tecuci- Furceni, DJ 252I Nicoresti- Poiana- Visina, DJ 252G E581-

Tepu, DJ 253 Cudalbi- Umbraresti. Totodata, se circula cu dificultate pe DJ 251F, intre Draguseni si Smulti, pe DJ 254, intre localitatile Ivesti, Calmatui si Grivita, pe DJ 255, intre Cuca si Rediu si pe DJ 204N, intre Namoloasa si Nanesti.

Conform sursei citate, luni dimineata sunt izolate 30 de localitati: Certesti, Smulti, Cuca, Corni, Maciseni, Cotoroaia, Carlomanesti, Balasesti, Baleni, Brahasesti, Buciumeni, Cavadinesti (satele Vadeni si Ganesti), Crod, Fundeni (sat Lungoci), Ghidigeni, Gohor, Grivita, Jorasti, Matca, Namoloasa, Nicoresti, Negrilesti, Priponesti, Rediu, Schela, Scanteiesti, Varlezi.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.