Situatie critica pentru Mihai Constantinescu! Ce spun medicii dupa ce artistul a stat 2 luni in coma

Autor: B.M.

Au trecut mai bine de două luni de când interpretul de muzică ușoară este în comă profundă la Spitalul Floreasca.

Medicii spun că Mihai Constantinescu are șanse minime la o viață normală în cazul în care și-ar reveni.

Mihai Constantinescu este în continuare conectat la aparate și se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Totodată, medicii au refuzat categoric rugămințile soției sale, Simona Secrier, care a dorit ca interpretul să fie transferat la o altă unitate spitalicească din Europa.

Starea de sănătate în care se află Mihai Constantinescu nu permite ca acesta să fie mutat, existând mari riscuri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicul Monica Pop, detalii despre starea artistului

Medicul oftalmolog Monica Pop l-a vizitat pe Mihai Constantinescu la Spitalul Floreasca și a oferit publicului informații despre starea de sănătate a interpretului:

”Mihai Constantinescu e stabil, foarte corect îngrijit şi, după părerea mea, uşor ameliorat faţă de săptămâna trecută. Asta e părerea mea! Nu am apucat să vorbesc cu colegii medici pentru că nu am avut destul timp la dispoziţie!”, a scris medicul pe pagina sa personală de Facebook.

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a ajuns la Spitalul Floreasca pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator.

Cu doar câteva ore înainte de a fi lovit de problemele medicale, artistul a participat împreună cu soția sa, Simona Secrier, într-o emisiune TV.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.