Situație cutremurătoare pentru Ceylin! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod din serialul Secrete de familie, de la 20:00, la Kanal D 

Author: Diana Tilă
Actualizat: 28 sep 2023, 15:58
Foto(6)

Dispariția lui Ceylin instaurează panica în rândul tuturor.

Îlgaz este disperat că nu știe cum Ceylin a putut să dispară, însă bănuiește că a plecat în căutarea lui Engin. Nimeni nu știe cu adevărat cum s-au petrecut lucrurile și prin ce va fi nevoită să treacă, din nou, încercata avocată.

Citește și: Cine este și câți ani are micuța Defne din serialul Secrete de familie! Beren Nur Karadiş este deja o vedetă! Iată cum arată talentat fetiță la doi ani de la începerea filmărilor

Situație cutremurătoare pentru Ceylin

Forțele de poliție sunt alarmate de evadarea lui Engin și, totodată, au de-a face cu dispariția lui Ceylin.

Înainte de a-și da seama cine l-ar fi putut otrăvi pe Engin, anchetatorii se confruntă cu o altă întrebare: cine l-a ajutat să scape pe tânăr din spitalul în care era internat?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iată că dacă până acum Ceylin era obișnuită să depășească dificultățile singură, ea va fi pusă în față unei noi situații extrem de dificile.

Citește și: Avocata Seda din serialul Secrete de familie, o mămică iubitoare și o soție devotată, dincolo de platourile de filmare! Iată cum și-a făcut apariția actrița Nergis Öztürk, alături de renumitul ei soț și de fiul lor

O veste teribilă zguduie familia lui Engin iar Yekta promite să fie necruțător cu persoana care se face vinovată de drama teribilă prin care este nevoită să treacă familia sa.

Cum va reacționa Îlgaz atunci când Ceylin va fi implicată într-o situație cutremurătoare puteți află în această seară, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul “Secrete de familie”, numai la Kanal D. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.