Situatie dificila pentru Umut

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

Lui Umut (Gizem Karaca) nu-i vine sa creada cand Ozan (Sukru Ozyildiz) ii marturiseste ca prietenul sau, Hakan (Berk Oktay), este indragostit de ea.

 

Situatie dificila pentru Umut
Lui Umut (Gizem Karaca) nu-i vine sa creada cand Ozan (Sukru Ozyildiz) ii marturiseste ca prietenul sau, Hakan (Berk Oktay), este indragostit de ea. Tanara isi invinovateste logodnicul pentru ca tinut secret acest lucru. Umut hotaraste sa rezilieze contractul de munca pe care l-a semnat cu firma lui Hakan.
Cand Musa (Burak Altay) afla ca cei doi logodnici s-au certat, in mod surprinzator, acesta ii promite surorii sale ca se poate baza pe ajutorul sau.
Parintii lui Ozan incearca sa il apropie pe fiul lor de Melis, o tanara venita, de curand, din strainatate, pentru a lucra cu acestia.
Cum reactioneaza Hakan cand afla ca Umut vrea sa paraseasca firma aflati azi, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Dragoste la prima vedere”, la Kanal D.

Tanara isi invinovateste logodnicul pentru ca tinut secret acest lucru. Umut hotaraste sa rezilieze contractul de munca pe care l-a semnat cu firma lui Hakan. Cand

Musa (Burak Altay) afla ca cei doi logodnici s-au certat, in mod surprinzator, acesta ii promite surorii sale ca se poate baza pe ajutorul sau. 

Parintii lui Ozan incearca sa il apropie pe fiul lor de Melis, o tanara venita, de curand, din strainatate, pentru a lucra cu acestia. Cum reactioneaza Hakan cand afla ca Umut vrea sa paraseasca firma aflati azi, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “ Dragoste la prima vedere ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.