Situație dramatică în Capitală! O fetiță de 13 ani a fost lovită de metrou la stația Unirii. Ce s-a întâmplat cu copila?

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 iul 2022, 17:30
Incident garv la metrou, o fetita de 13 ani a cazut in fata metroului

Situație devastatoare în București, o fetiță de numai 13 ani a fost lovită de metrou la stația Unirii. Metrorex a anunțat suspendarea ciculației pentru scurt timp. Ce s-a întămplat cu copila lovita de metrou?

Un incident grav a avut loc la stația de metrou Unirii, o fetiță de 13 ani a fost lovită de metrou, după ce s-a împiedicat și a căzut pe șinele trenului.

Incident grav în Capitală! O fetiță de 13 ani, lovită de metrou

Fetița, de doar 13 ani, care aștepta metroul la stația Unirii s-a împiedicat și a căzut pe șine chiar când trenul intra în stație. Din fericire, copila a fost scoasă repede de sub tren de către cei de la Metrorex, înainte ca cei de la pompieri și descarcerare

să ajungă la locul incidentului. Când medicii au ajuns la fața locului au preluat-o pe fată în stare de conștiență.

Tânăra a fost transportată la ambulanță, unde i-au fost acordate primele îngrijiri și pentru a i se evalua starea, iar mai apoi să fie trasportată la spital. A fost o cădere accidetală, dar din fericire tânăra este conștientă și cooperează.

”Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021,

la ora 18:54, la staţia de metrou Piața Unirii 1,
linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informatii, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică in astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou”,
a transmis, luni seară, Metrorex. 

Citeste si: Băiatul lui Dănuț Lupu, erou! A salvat o tânără de la sinucidere scoțând-o de pe șinele metroului! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional VIDEO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cazul incidentului grav care a avut loc la stația de metrou Piața Unirii 1, a fost implicată o copilă de 13 ani, care a fost salvată fără a fi rănită. Metrorex a anunțat devierea circulației între stațiile Piața Unirii 1 și Eroilor 1 pentru scurt timp.

”Precizăm că circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 – Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: «În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului»”, a mai transmis compania.

Astfel de incidente au loc frecvent la metrou, în urmă cu mai puțin de o lună la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un alt incident.

O tânără a sărit pur și simplu pe linia de metrou când trenul a intrat în stație. Din imagini se poate observa cum o altă femeie îi face semn să se ridice, iar împreună cu un bărbat ,care se afla la acel moment în stație, au reușit să o tragă pe fată înainte de a fi lovită de metrou.

”Din primele informații, aceasta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicată de călătorii aflați în zonă. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Evenimentul este cercetat de Poliție. Circulația trenurilor nu a fost afectată”, informează Metrorex.

Citeste si: Cine sunt angajatii care au salariu de 10.000 de lei pe luna, in Romania! Ministrul Transporturilor, primele declaratii