Situatie fara precedent! Gabriela a fost data afara de la paravan! Dupa ce a fost pusa la zid de colegele sale, concurenta a fost nevoita sa paraseasca umilita platoul. Iata ce nemultumiri a avut aceasta si cum a reactionat la criticile primite

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 23 aug 2021, 22:10

Alexandra si Ana au dezgropat securea razboiului si au lansat din nou acuzatii la adresa Gabrielei care, la un moment dat nu a mai suportat si a izbucnit.

Intrebata de prezentatoarea TV cum ar defini prietenia, Gabriela a incercat sa explice ca a avrut de multe ori sa se apropie de colegii ei si sa ii considere prieteni, insa Alexandra si Ana au sarit ca niste hiene, atragandu-i atentia ca nu a stiut sa se imprieteneasca cu nimeni din cauza comportamentului ei imatur.

"Am incercat sa am prieteni! Dar toti participantii sunt falsi si mincinosi! de fiecare data cand am vrut sa ma apropii sau sa-mi fac prieteni in cadrul colectivului, nu am reusit pentru ca intotdeauna am fost intepata in spate! Motiv pentru care nu

mai caut sa-mi fac prieteni aici! Am constatat ca termenul de prietenie nu exista", a spus Gabriela.

Schimbul de replici acide intre concurente a continuat in ciuda eforturilor prezentatoarei TV de a le opri si aceasta s-a vazut nevoita sa le dea afara pe Alexandra si Ana. La scurt timp, Gabriela a incercat sa vina cu argumente, insa a fost si ea la randul ei data afara de la paravan, inainte de a-si cunoaste noul pretendent.

Iata ce nemultumiri a avut Gabriela fata de colegele sale si ce reactie a avut in momentul in care a fost eliminata din platou.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO165135##