Situație fără precedent în Casa iubirii! Orbit de furie și de gelozie, Radu a jignit producția emisiunii! ”Întrerupem camerele roșii pentru o situație” Iată ce anunț radical a făcut Andreea Mantea în privința concurentului!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 aug 2022, 19:00
video Foto(4)

Radu a jignit producția, iar la scurt timp Andreea Mantea a venit în casa fetelor pentru a face un anunț radical.

Tensiunile iscate în Casa iubirii în ultima perioada dar și presiunea generată de apropierea de marea finală, pun presiune pe umerii tuturor concurenților. Unii dintre aceștia continuă să recurgă la gesturi neașteptate și chiar șocante. Radu, unul dintre cei mai apreciați concurenți din Casă iubirii a recurs la un astfel de gest uluitor. Tânărul a făcut câteva afirmații neadecvate la adresa producției emisiunii, motiv pentru care Andreea Mantea s-a văzut nevoită să întrerupă camerele roșii pentru a le transmite tuturor concurenților un anunț important.

Situație fără precedent în Casa iubirii! Orbit de furie și de gelozie, Radu a jignit producția emisiunii

În ultimele zile, Radu s-a arătat extrem de revoltat și nemulțumit și a dat tuturor de înțeles că nimic din ceea ce i se întâmplă în Casa iubirii nu mai convine. În timpul unei discuții cu Ionuț acesta a făcut o serie de afirmații neașteptate, lansând jigniri la adresa echipei de producție.

Nemulțumirile concurentului au pornit de la faptul că în ediția precedentă, în Casa iubirii s-a desfășurat un joc de cunoaștere care a presupus că Bogdan să meargă în casa fetelor, unde acestea l-au pupat pe gură rând pe rând pentru că el să ghicească numele fiecăreia, cu excepția Nicoletei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astăzi, Radu s-a revoltat foarte tare afirmând că nu i se pare normal că producția să pune în joc astfel de situații, având în vedere că el și Xenia formează un cuplu și a lansat câteva afirmații jignitoare la adresa producției.
Moment în care Andreea Mantea a decis să întrerupă camerele roșii și i-a reproșat lui Radu atitudinea pe care a avut-o față de echipa de producție.

Citeste si: Dragoș, fostul concurent de la Casa Iubirii o desființează pe Maria: "Nu cred că își are locul acolo, a venit pentru altceva! Sunt foarte sincer în ce spun"

Citeste si: Un scandal de proporții ia naștere între Radu și Maria. Concurentul îi aduce acuzații grave blondinei. Aflați ce s-a întâmplat mâine, 25 august, de la ora 10:00 și de la 16:30