Situație fără precedent în Casa iubirii! Lorena a suferit un atac de panică! „Nu pot să mă ridic!” Iată cum a reacționat Laurențiu și ce s-a întâmplat cu partenera lui

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 aug 2023, 20:36
Foto(5)

Lacrimi și panică în Casa iubirii! Lorena și-a anunțat colegele că se simte rău! Tânăra a suferit un teribil atac de panică! „Nu pot să mă ridic și mi-a amorțit mâna” Iată ce i s-a întâmplat și ce reacții s-au stârnit în platoul emisiunii! La ce gest a recurs Laurențiu!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de momente de senzație, întâlniri romantice, de surprize uluitoare, dar și de multe controverse, certuri și răsturnări neașteptate de situație. În ediția de luni, Moise, noul concurent a trecut prin clipe dificile și a izbucnit în lacrimi, după ce Radu a lansat un atac aprig la adresa lui, considerându-l o amenințare pentru relația lui cu Cristina. Astăzi, lucrurile s-au precipitat din nou în platoul emisiunii, în momentul în care Lorenei i s-a făcut brusc foarte rău, panicând pe toată lumea.

Situație fără precedent în Casa iubirii! Lorena a suferit un atac de panică! „Nu pot să mă ridic!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a existat o atmosfera tensionată și apăsătoare deoarece Lorena a acuzat o stare generală de rău și a avut nevoie de ajutor pentru a-și reveni. Cel care a sărit să o sprijine a fost Laurențiu, care inițial a crezut că partenera lui nu se simte foarte rău și a întrebat-o dacă o poate ajută cu ceva.

În cele din urmă, la intervenția Biancăi, tânărul a cerut permisiunea de a merge în casa fetelor pentru a-și ajuta iubita.

Ajuns în casa fetelor, Laurențiu a întrebat-o pe Lorena dacă vrea să meargă împreună în culise pentru a-și reveni, însă tânăra i-a mărturisit printre lacrimi că nu se poate mișcă și că i-a amorțit o mâna. Vizibil panicat și îngrijorat, Laurențiu a luat-o pe iubita lui pe brațe și au ieșit împreună din platou.

În culise, Laurențiu a încercat să afle ce anume a pățit de fapt iubita lui și a întrebat-o ce simptome are și care sunt cauzele stării sale de rău. Iar Lorena i-a mărturisit că se simte rău încă de dimineață, când a simțit o presiune în stomac și a avut amețeli puternice.

Bianca: În vestiar când s-a aplecat zici că era o piatră! Era imposibil de ridicat!

Lorena: Mă simt rău de dimineață! Simt presiune în stomac! M-a luat amețeală!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Laurențiu: De la stomac? Îți dau ceva de stomac?

Lorena: Mă simt un pic mai bine, dar mă simt amețită!

Laurențiu: Ai probleme cu stomacul?

Lorena: Nu, cred că e anxietatea! Tu cum ești? Mersi că m-ai adus în primul rând!

Citește și: Moise, primele momente dificile în Casa iubirii! Tânărul a izbucnit în lacrimi! Iată ce anume l-a adus în această stare și ce discuție a purtat cu Robert și George în grădina

Citește și: Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii în „Casa iubirii”! Cum au reacționat concurenții

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.