Situație fără precedent în Casa iubirii! Nicoleta, suspectată că ar fi însărcinată! „Poate o să fii tătic!” Iată cum a reacționat Sorin, în clipa în care Nicoletei i s-a adus un test de sarcină!

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 dec 2022, 19:00
Foto(4)

Nicoleta s-a simțit rău în ultimele zile și a stârnit controverse în Casa iubirii, deoarece colegele sale au suspectat-o că ar fi însărcinată!

În ediția de joi, tensiunile au explodat în Casa iubirii, după ce Flavius a chemat-o pe Anca în camera roșie și a sărutat-o pasional, iar gestul lor a stârnit un val de controverse în rândul tuturor concurenților, care i-au acuzat de falsitate și de faptul că joacă teatru și nu au de fapt sentimente unul pentru celalalt.

Astăzi, în Casa iubirii, atmosfera a redevenit una tensionată în clipă în care Andreea Mantea a deschis un subiect sensibil, despre Nicoleta, care s-a simțit rău în ultima vreme și fetele au suspectat-o că ar fi insarcinatas.

În cele din urmă, prezentatoarea emisiunii a anunțat faptul că stafful a luat măsuri și a decis că tânăra să recurgă la un test de sarcina.

Situație fără precedent în Casa iubirii! Nicoleta, suspectată că ar fi insarcinta! „Poate o să fii tătic!”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, subiectul principal de discuție lansat de Andreea Mantea a fost cel care a avut-o în prim plan pe Nicoleta, despre care se crede că ar fi însărcinată, după ce în ultimele zile a avut anumite simptome care au stârnit suspiciuni în acest

sens.

Citește și: Flavius și Anca, puși la zid de ceilalți concurenți din Casa iubirii! „E teatru! Vai de mine ce iubire!” Sărutul lor pasional din camera roșie a stârnit un val de reacții aprige și au fost acuzați de falsitate!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În ciuda faptului că Nicoleta a încercat să sublinieze că nu este însărcinată și că nu e nevoie să se mai discute despre acest subiect, în cele din urmă Andreea Mantea i-a oferit un test de sarcina concurenței pentru a spulberă astfel toate bănuielile.

De departe cel mai afectat de această situație incomodă și jenantă în care a fost pusă Nicoleta a fost iubitul ei, Sorin, care s-a simțit deranjat de faptul că nimeni nu are încredere în spusele ei.

Tânărul a spus că nu i se pare normal, însă au sărit toți concurenții pe el că exagerează, iar Nicoleta a început să plângă, simțindu-se și ea la fel de jenată și chiar umilită de întreagă situație creată în platou pe seama ei. 

Citește și: Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii! Nicoleta îl pune pe Sorin în fața faptului împlinit. Concurenta aduce în emisiune un test de sarcină. Aflați ce se întâmplă între cei doi, vineri, 9 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.