Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2023, 19:00
casa iubirii Foto(5)

Patrick a invitat-o pe Alina in camera rosie

Sursa: Captură KANAL D

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

În fiecare zi, concurenții din Casa iubirii, sezonul 2 au parte de multe surprize plăcute, însă și de multe tensiuni și răsturnări neașteptate de situație. În ediția de astăzi, Nona și Patrick au anunțat oficial în cadrul show-ului că au decis să formeze un cuplu și că își doresc mult că relația lor să devină una din ce în ce mai serioasă deoarece se plac foarte mult.

Însă la scurt timp, cei doi tineri s-au confruntat deja cu o prima cumpăna a relației lor.

Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, lucrurile au căpătat o întorsătură neașteptată pentru cuplul format din Nona și Patrick, după ce tânărul a decis, la îndemnul colegilor lui să intre în jocul lor stupid și să o cheme pe Alina, nouă concurentă în camera roșie, pentru o conversație între patru

ochi.

Gestul necugetat la care a recurs Patrick, încercând să îi pună la încercare răbdarea și sentimentele Nonei, a provocat o adevărată furtună în inima acesteia. Vizibil afectată situația șocantă în care a fost pusă, Nona a solicitat permisiunea camerei pentru a merge în camera roșie, dorindu-și enorm să afle explicațiile chiar din partea lui Patrick.

Pe de altă parte, Alina a fost și ea la fel de uluită și ușor panicată de hotărârea neașteptată a lui Patrick de a o chema pe ea și nu pe Nona în camera roșie

și a încercat să afle ce anume are de gând carismaticul tânăr.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Odată ajunsă în camera roșie, fix în mijlocul conversației dintre Alina și Patrick, Nona i-a cerut acestuia explicații. Tânărul a încercat să o calmeze, spunându-i că băieții au decis să pună la cale un joc și fiecare dintre ei să cheme în camera roșie o altă față decât cea pe care au recunoscut că o plac deja, pentru a crea situații senzaționale, fără să realizeze că de fapt ar putea să pună în pericol relațiile care tocmai s-au înfiripat în Casa iubirii.

Citește și: Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”