Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a lansat acuzații dure la adresa Patriciei! „Te dau în judecată!” Cele două eterne rivale s-au înfruntat din nou! Iată cum a reacționat Patrick și ce argumente a adus Patricia!

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 apr 2023, 16:31

Momente tensionate în Casa iubirii! Nona s-a înfuriat cumplit pe Patricia, după ce a aflat că a luat legătura cu fostul ei soț și a distribuit imagini compromițătoare! Nona a făcut mărturisiri tulburătoare din culisele fostei sale căsnicii! „A spus pe internet că eu l-am făcut să ajungă un pierdut”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul al doilea, au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, clipe romantice, dar și de tensiuni aprige și răsturnări uluitoare de situație, care îi pun la grele încercări mai ales pe cei care deja au o relație în cadrul show-ului. În prima ediție a acestei săptămâni, o nouă concurență a intrat în emisiune pentru a-și caută jumătatea. Frumoasa Aisa a mărturisit că îl admira cel mai mult dintre toți băieții pe Robert, pe care l-a invitat la o prima întâlnire în camera roșie.

Astăzi, în Casa iubirii, au izbucnit noi tensiuni în casă fetelor, acolo unde Nona și Patricia au dezgropat securea războiului, ajungând din nou la un schimb de replici acide.

Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a lansat acuzații dure la adresa Patriciei! „Te dau în judecată!”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Patrick a fost cel care a deschis un subiect delicat, cu riscul de a o pune pe iubita lui într-o lumina nefavorabilă, însă și-a dorit enorm că ea să lămurească zvonurile urâte care circulă de câteva zile pe

rețelele de socializare și mai ales pe conturile de Instagram ale multor colegi din emisiune.

Nona a învinuit-o pe Patricia, eternă ei rivală, de faptul că ar fi luat legătură cu fostul ei soț, de la care a primit câteva imagini compromițătoare de pe vremea în care ei erau căsătoriți. Pe de altă parte, Patricia a încercat să îi explice Nonei că nu a luat ea legătură cu fostul ei soț, ci el a căutat-o pentru a-i face anumite dezvăluiri și a-i trimite respectivele imagini.

Patrick: Umblă niște imagini pe la toți prin mesaje, cu ține! Vreau să vorbești puțin despre ele! Să lămurim odată subiectul asta, că îl am pe suflet și pe limba demult! Nu înțeleg de ce toată lumea din jurul meu e mai curioasă decât mine de subiectul asta!

Nona: Așa a fost mereu! Tu știi foarte bine de la început de când au ieșit pozele! Patricia a luat legătură cu fostul meu soț!

Patricia: Nu am luat legătură cu fostul tău soț! El mi-a scris!

Nona: Eu îți arăt toată conversația pe care tu o ai și verișoara ta! Tot! Verișoara ta, da!

Patricia: Ce verișoara? Nu are nimeni nicio conversație, draga mea!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nona: Eu personal, am de gând să te dau pe ține în judecată! Pentru că am dovezi unde se vede că tu trimiți că să se trimită mai departe! E adevărat! Atâta timp cât eu am dovezi nu poți să zici că nu e adevărat! Sunt niște video-uri și niște poze din timpul în care am fost căsătorită cu fostul meu soț!

Patricia: Nu-i problema mea ce-ai făcut tu e problema ta! Dar nu poți să fii tu aici că te dau în judecată!

Nona: Cu siguranță e problema ta că te mănâncă undeva pe tine! Da, eu pe ține de dau în judecată!

Patrick a intervenit între cele două rivale și a susținut-o pe Nona, afirmând că acele imagini sunt normale într-un cuplu și că și el a avut astfel de poze făcute în timpul relațiilor sale anterioare. Încurajată de susținerea iubitului ei, Nona a făcut dezvăluiri tulburătoare din culisele mariajului cu fostul ei soț.

Citește și: Aisa este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa roșcată a venit să își caute jumătatea! Iată cine este băiatul pe care l-a plăcut din prima clipă în care l-a văzut! „Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod special 

Citește și: Erisa, dezvăluiri cutremurătoare despre familia sa! „Nu o să pot să mă mai întorc în Iran” 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.