Situatie fara precedent în Casa iubirii! O nouă eliminare a avut loc! Iată cine a părăsit emisiunea

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 aug 2023, 09:49

Emoții extrem de mari în Gala ”Casa Iubirii” din această săptămână. Iată ce concurent a părăsit emisiunea!

În Gala de duminică, 13 august, în Casa iubirii, George, Claudiu și Irina au ajuns în pragul eliminării! Cei trei concurenți au avut parte de una dintre cele mai tensionate și emoționante Gale de până acum. Iată cine a părăsit emisiunea!  

Citește și: Lorena este provocată să-l ia pe Cosmin la o discuție în grădină! Catinca este nerăbdătoare să vadă reacția concurentului: ''Vreau cadru mare pe fața lui!''

Hohote de râs în Casa iubirii! O nouă eliminare a avut loc. Iată cine a părăsit emisiunea

Lucrurile au scapat de sub control în Gala de duminică. Discuțiile dintre concurenți s-au accentuat, iar fanii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii au scos la iveală detalii șocante despre ei. 

Emoțiile și suspansul au atins cote maxime în cadrul ediției de duminică, 13 august, a emisiunii Casa iubirii.

Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea. 

Citește și: Imagini controversate! Lorena a primit o provocare inedită! Iată momentul care a aprins imaginația tuturor! 

Concurenții au avut parte de mari emoții și suspans în așteptarea verdictului serii. George, Claudiu și Irina au ajuns în pericol de eliminare.

Andreea Mantea a anunțat că dintre cei trei concurenți care se află în pragul eliminării, Irina este salvat.

Astfel, au mai rămas George și Claudiu, care au așteptat cu sufletele la gură și cu emoții anunțul făcut de frumoasa prezentatoare. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De asemenea, Larisa a avut emoții mari în Gala de duminică. Concurentei i-a fost teamă că George va părăsi emisiunea. Însă, dorința arzătoare a lui Claudiu s-a îndeplinit.

El este cel care părăsește Casa iubirii.

''Părăsește Casa iubirii astăzi.... Cel care părăsește Casa iubirii în această Gală este Claudiu'', a anunțat Andreea Mantea.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Citește și: Bianca Comănici, mărturisiri în exclusivitate! Bruneta își dorește copii cu noul iubit: „M-a făcut să mă îndrăgostesc de el”