Situație fără precedent pentru Bella Santiago! Cântăreață s-a aplecat de pe scenă și a păruit o femeie într-un club

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 mar 2023, 00:55

Bella Santiago a recunoscut ca s-a batut cu o femeie in club

Sursa: Instagram

Bella Santiago, exotica cantareata care a participat si la competitia Bravo, ai stil! Celebrities, a povestit amuzata despre o situatie prin care a trecut.

Bella Santiago este cunoscuta pentru firea extrem de directa, dar și foarte amuzanta. Cât timp a fost în cadrul emisiunilor Teo Show și Bravo, ai stil! Celebrities, frumoasa filipineza a făcut furori cu mișcările sale și glumele pe care le făcea, însă, Bella este izvor nesecat de întâmplări care o amuza teribil, dar și pe fanii ei.

Citeste si: EXCLUSIV! Soțul Bellei Santiago, pentru prima dată la TV! Gestul suprem făcut pentru cântăreață: "I-am spus că vreau să îi înfiez fiica chiar daca noi nu aveam o relație"

Bella Santiago a recunoscut ca s-a batut cu o femeie in club

Cântăreața a povestit că este o femeie extrem de sincera și foarte directa și nu îi place să umble cu ocolișuri, de aceea prefera să spună omului verde în fata tot ce are de spus, însă uneori simte că acest lucru este cam incomod pentru cel de lângă ea: "Îmi place să fiu sincera și spun tot în fata ceea ce gândesc și de multe ori nu este pe gustul celui cu care vorbesc.

S-a întâmplat asta și la Bravo, ai stil!, însă până la urma fetele au înțeles felul meu de a fi. Soțul meu îmi spune să mai tac din gura și să mă abțin în a mai face comentarii"
,
a dezvaluit Bella Santiago pentru kanald.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bella Santiago: "Sotul meu nu este gelos"

Citeste si: De ce nu a rezistat Raluca Badulescu ca și profesoară de romană. Ce le făcea elevilor la orele ei și de ce a renunțat după 3 luni la job

Insa, tot Bella recunoaste ca are o fire extrem de vulcanica si chiar a povestit un episod in care a luat imediat atitudine atunci cand o tanara s-a apropiat prea mult de un fost iubit al ei de la vremea respectiva:" Da, m-am bătut cu o femeie.

Eram în club cu fostul iubit, eram mai tânără și eu eram cântăreață. Cântam în clubul respectiv. Cântam pe scena și iubitul meu era lângă scena și s-a apropiat o fata de el. M-am dus aproape și i-am zis: Ba?! Ce faci?! Este al meu. S-a uitat la mine și am tras-o de par. Iubitul meu s-a speriat. Nu sunt așa violenta, dar am mai tras așa de par...

Soțul meu este terapeut, nu este gelos, a mai dezvaluit Bella Santiago pentru Detectorul de minciuni, emisiunea online de pe The Exclusive.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.